Nέα καινοτόμα προϊόντα φαρμακείου από τη myelements

Η myelements σχεδίασε, ανέπτυξε και παρουσιάζει δύο νέα καινοτόμα προϊόντα, το Ultra Magnesium ενισχυμένο με Βιταμίνη Β6 για βέλτιστα αποτελέσματα και το Optizinc που παρέχει τον Ψευδάργυρο στην καλύτερή του μορφή.

Στόχος της myelements είναι να γίνει ο πιο αξιόπιστος συνεργάτης του φαρμακοποιού στον τομέα των καινοτόμων συμπληρωμάτων διατροφής και η πρώτη επιλογή του καταναλωτή για τη θωράκιση της υγείας και ευεξίας του. Εξάλλου, η εμπειρία και η τεχνογνωσία της μακρόχρονης πορείας της myelements, δίνουν καθημερινά

έμπνευση για τη δημιουργία πρωτοποριακών συμπληρωμάτων διατροφής, τα οποία απευθύνονται σε κάθε ξεχωριστή ανάγκη του σύγχρονου καταναλωτή.

Πιο συγκεκριμένα, το Ultra Magnesium της myelements είναι η ιδανική επιλογή για άτομα που διακατέχονται από έντονο στρες και αντιμετωπίζουν προβλήματα αϋπνίας, καθώς επίσης και για αθλητές και αθλούμενους ειδικά μετά από έντονη άσκηση. Ακόμη, μπορεί να φανεί χρήσιμο και σε γυναίκες σε ημέρες έμμηνου ρύσης, ενώ προσφέρεται σε απορροφήσιμη μορφή.

Πιο αναλυτικά:

Το Ultra Magnesium της myelements:ενισχύει το νευρικό & μυϊκό σύστημαέχει αγχολυτική δράσησυμβάλλει στην καλή υγεία των μυώνβοηθά στην ανακούφιση από κράμπες και πονοκεφάλους
Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα