Mexico Estate: Νέα εταιρεία ακινήτων από Eurobank

Η τράπεζα έχει πολλές εταιρείες που εκμεταλλεύονται διάφορα μεγάλα ακίνητα, τα οποία περιήλθαν από μετοχοποιήσεις χρεών ή πλειστηριασμούς. 

Νέα εταιρεία ακινήτων συνέστησε η Eurobank με την επωνυμία Mexico Estate Κτηματική Α.Ε. Mοναδικός μέτοχος είναι απευθείας η τράπεζα

και όχι η Eurobank Holding, η οποία αποτελεί μητρική της τράπεζας. Σκοπός της εταιρείας είναι η εκμετάλλευση ακίνητης περιουσίας δεδομένου ότι στον όμιλο της τράπεζας και στην εταιρεία χρηματοδοτικής μίσθωσης (leasing) έχουν περιέλθει διάφορα ακίνητα τα οποία εκμεταλλεύεται συστήνοντας ξεχωριστές εταιρείες. Ενδεικτικά αναφέρονται οι εταιρείες Herald Hellas 1 και 2, οι οποίες δεν είναι οι μόνες και οι οποίες περιήλθαν στη Eurobank μέσω μετοχοποίησης χρεών από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη την Henderson Group. Η Herald Hellas 1 έχει στην ιδιοκτησία της τα μισθωτικά δικαιώματα του ακινήτου ESCAPE SHOPPING CENTER στο Ίλιον, το οποίο χρησιμοποιεί για καθαρά εμπορικούς σκοπούς και συγκεκριμένα το υπεκμισθώνει και εισπράττει τα ενοίκια.

Η Herlad Hellas 2 έχει στην ιδιοκτησία της το ακίνητο του εμπορικού κέντρου VESO MARE στην Πάτρα, το οποίο επίσης εκμισθώνει και εισπράττει τα μισθώματα. Σε αυτές τις εταιρείες αλλά και στη νεοσύσταση Mexico Estate επικεφαλής είναι ο Παναγιώτης Πετρολέκας.

EUROBANKΤΡΑΠΕΖΑΣΥΣΤΑΣΗΠΕΤΡΟΛΕΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΑΚΙΝΗΤΑMEXICO ESTATE
Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα