JJXX: Jack & Jones μόνο για γυναίκες!

Η Jack &Jones, ύστερα από 30 χρόνια αφοσίωσης στην ανδρική μόδα, ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο και προχωράει στην δημιουργία ενός αντίστοιχου denim brand για τις γυναίκες.

Το νέο, γυναικείο brand JJXX έρχεται και η μόδα ετοιμάζεται να πάει ένα βήμα μπροστά! Η Jack & Jones, ύστερα από 30 χρόνια αφοσίωσης στην ανδρική μόδα, ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο και προχωράει στην δημιουργία ενός αντίστοιχου denim brand για τις γυναίκες. Η JJXX αναμένεται να κυκλοφορήσει

την πρώτη collection τον Σεπτέμβριο και θα εκπλήξει ευχάριστα το γυναικείο κοινό.

“Νever out of stock & never out of style”! Με αυτό το tagline η JJXX δημιουργεί από την αρχή υψηλές προσδοκίες και είναι σίγουρο ότι θα τις εκπληρώσει. Τρεις δεκαετίες τώρα η Jack & Jones παραμένει εξαιρετικά πιστή στις αρχές της για ποιότητα και μόδα υψηλής αισθητικής. Ακριβώς το ίδιο, λοιπόν, θα εξασφαλίσει και για το καινούργιο της brand, καθώς γνωρίζει πολύ καλά πως να εξαργυρώσει τόσα χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας στo denim. Ήδη έχει επενδύσει σε ένα πολυάριθμο δυναμικό από τους καλύτερους επαγγελματίες του χώρου ώστε το στυλ αλλά και η ποικιλία των συλλογών της να αγγίζουν πάντα το top level.

“Νot your average fashion brand”! Με αυτό τον τρόπο η JJXX θέλει να κερδίσει το στοίχημα της γυναικείας μόδας και θα το καταφέρει! Δεν αρκείται στο να γίνει ένα ακόμη fashion brand. Στόχος της είναι να δίνει το "κάτι παραπάνω" σε όλα της τα ρούχα ώστε να δημιουργεί μοναδικά, stylish outfits. Το “κάτι παραπάνω”, όμως, φαίνεται να πρωταγωνιστεί σε όλη την φιλοσοφία του νέου αυτού brand. Οι δημιουργοί του έχουν αντιληφθεί πλήρως τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας, οι οποίες δεν πληθαίνουν απλώς μέρα με την μέρα, αλλά αλλάζουν συνεχώς και με τρομερή ταχύτητα! Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και με το style, το οποίο πρέπει να παραμένει in fashion και ταυτόχρονα να είναι diverse και άνετο για οποιαδήποτε περίσταση.

Η πρώτη jean συλλογή της JJXX θα κυκλοφορήσει λίγο μετά το καλοκαίρι, γεμάτη χρώματα, άνεση και στυλ! Το jean παραμένει η κορυφαία επιλογή των σχεδιαστών και σε αυτό το brand και αναμένεται να μας εκπλήξει με τις γραμμές και την εφαρμογή του. Αν θέλετε να γνωρίσετε την ολοκαίνουργια, dynamic συλλογή της JJXX, μπορείτε να απευθυνθείτε στην BESTSELLER.

Η BESTSELLER δραστηριοποιείται στον χώρο της μόδας με περισσότερα από 20 fashion brands! Jack & Jones, Only, Vero Moda, Selected είναι μερικά μόνο από τα κορυφαία brands που ανήκουν στο portfolio της. Τα ρούχα της BESTSELLER απευθύνονται σε ένα ευρύ αγοραστικό κοινό (άντρες, γυναίκες, εφήβους & παιδιά) ενώ είναι διαθέσιμα -εκτός από online- σε μεγάλα πολυκαταστήματα και εμπορικά κέντρα σε όλο τον κόσμο. Η JJXX έρχεται, λοιπόν, να προστεθεί στην μεγάλη οικογένεια της BESTSELLER! Μάθετε περισσότερα για το καινούργιο, fashion brand της στο [email protected] ή στο 211 19 87 750

Keywords
Τυχαία Θέματα