IWG: Δυναμικά ξεκίνησε το 2024 - Στην Ελλάδα συνεχίζει να επεκτείνει την παρουσία της

Η εταιρεία συνεχίζει να αναπτύσσεται, ενώ διατηρόντας τον έλεγχο στα λειτουργικά της κόστη διατηρεί ένα σταθερό ρυθμό ανάπτυξης το 2024, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Η IWG, ο μεγαλύτερος πάροχος ευέλικτων χώρων εργασίας στον κόσμο, με το δίκτυο της εταιρείας να εκτείνεται σε περισσότερες από 120 χώρες και επωνυμίες όπως η Spaces και η Regus ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα για το α' τρίμηνο 2024 που έκλεισε στις 31 Μαρτίου 2024.

Πέρυσι, η IWG σημείωσε τα υψηλότερα έσοδα

που είχε ποτέ στην 35ετή πορεία της πετυχαίνοντας ταχεία ανάπτυξη του δικτύου της και προσθέτοντας 867 νέες τοποθεσίες κατά τη διάρκεια του 2023. Η εταιρεία συνεχίζει να αναπτύσσεται, ενώ διατηρόντας τον έλεγχο στα λειτουργικά της κόστη διατηρεί ένα σταθερό ρυθμό ανάπτυξης το 2024, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Στην Ελλάδα, η IWG συνεχίζει να επεκτείνει την παρουσία της φτάνοντας έως το τέλος του 2024 τα 15 σημεία.

Κύρια σημεία αποτελεσμάτων του πρώτου τριμήνου:

Τριμηνιαία αύξηση εσόδων κατά 2% ετησίως σε σταθερές συναλλαγματικές ισοτιμίες.

Και τα τρία τμήματα συνεχίζουν να αποδίδουν:

Διαχειριζόμενοι χώροι & χώροι Franchise: Ανάπτυξη νέων κέντρων με την ολοκλήρωση νέων συνεργασιών όσο των εγκαινίων των νέων γραφείων

Ιδιόκτητοι χώροι και μισθωμένοι : Σημαντική αύξηση του περιθωρίου κέρδους

Το καθαρό χρέος παραμένει σταθερό λόγω του αντίκτυπου μιας εφάπαξ αλλαγής του συστήματος, όπως ανακοινώθηκε στα αποτελέσματα του έτους στις 5 Μαρτίου 2024, με τη μείωση του καθαρού χρέους να αναμένεται να συνεχιστεί κατά το 2024.

Καμία αλλαγή στις οικονομικές προοπτικές από την ανακοίνωση των ετήσιων αποτελεσμάτων για τη χρήση του 2023 στις 5 Μαρτίου 2024

Ο Mark Dixon, CEO & Ιδρυτής της IWG, σχολίασε αναφορικά με τα αποτελέσματα: Το πρώτο τρίμηνο του 2024 σημείωσε καλή αύξηση εσόδων από έτος σε έτος, δείχνοντας ότι η υβριδική εργασία έχει εδραιωθεί και συνεχίζει να κερδίζει έδαφος. Συνεχίζουμε να είμαστε προσηλωμένοι στο σχέδιό μας για ανάπτυξη μεσω του capital light μοντέλου, με την υπογραφή νέων συμφωνιών και κυρίως με το άνοιγμα νέων ευέλικτων χώρων εργασίας. Παραμένουμε προσηλωμένοι στη στρατηγική μας για να αυξήσουμε την κάλυψη του δικτύου μας προκειμένου να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια υπέροχη ημέρα στη δουλειά.

Η IWG είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στη διαχείριση χώρων υβριδικής εργασίας. Δημιουργούμε προστιθέμενη αξία για επιχειρήσεις κάθε μεγέθους. Από τις πιο εντυπωσιακές και γνωστές εταιρείες στον πλανήτη, έως μεμονωμένους επιχειρηματίες και την επόμενη γενιά ηγετών της βιομηχανίας. Όλοι αυτοί εκμεταλλεύονται τη δύναμη της υβριδικής πλατφόρμας της IWG για να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους, την αποτελεσματικότητα, την ευελιξία και την εγγύτητά τους στην αγορά. Το ασύγκριτο δίκτυο κάλυψης της IWG περιλαμβάνει 4.000 τοποθεσίες σε πάνω από 120 χώρες και το 83% των εταιρειών του Fortune 500 ανήκουν στην αυξανόμενη βάση πελατών μας.

Μέσω των brands μας, συμπεριλαμβανομένων των Regus, Spaces, HQ και Signature, βοηθάμε εκατομμύρια ανθρώπους και τις επιχειρήσεις τους να εργάζονται πιο παραγωγικά. Αυτό το πετυχαίνουμε με την παροχή της κορυφαίας πλατφόρμας υβριδικής εργασίας στον κόσμο, με επαγγελματικούς και δημιουργικούς χώρους εργασίας και ψηφιακές υπηρεσίες, όλα διαθέσιμα μέσω της εφαρμογής IWG.

Keywords
Τυχαία Θέματα