Guest Favorites: Ποια ειναι η νέα υπηρεσία του Air BnB

Η εταιρεία ανακοίνωσε την αναβάθμιση υπηρεσιών της που αφορούν τις κριτικές, επιδιώκοντας να αναδεικνύει σπίτια με σχεδόν άριστες κριτικές μέσα από τη νέα κατηγορία «Guest Favorites».

Mια νέα υπηρεσία, την Guest Favorites εισάγει η Airbnb.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία ανακοίνωσε

την αναβάθμιση υπηρεσιών της που αφορούν τις κριτικές, επιδιώκοντας να αναδεικνύει σπίτια με σχεδόν άριστες κριτικές μέσα από τη νέα κατηγορία «Guest Favorites».

Κατά όσα αναφέρονται από εκπροσώπους της πλατφόρμας, η απόφαση να ανανεωθούν οι σελίδες κριτικών και αξιολογήσεων ελήφθη με σκοπό να γίνουν πιο ανταγωνιστικές σε σχέση με τα ξενοδοχεία και να δημιουργήσουν μια αξιόπιστη εμπειρία στους ταξιδιώτες. Η συλλογή των σπιτιών Guest Favorites αποτελείται από πάνω από 2 εκατ. σπίτια που έχουν κατηγοριοποιηθεί ως «most loved» βάσει κριτικών και αξιοπιστίας, και διαθέτουν μέσο όρο αξιολόγησης που ξεπερνά τα 4.9 αστέρια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διευθύνων σύμβουλος της Airbnb, Brian Chesky, αποκάλυψε ότι η εταιρία κατέγραψε 113,2 εκατ. διανυκτερεύσεις και εμπειρίες κατά το τρίτο τρίμηνο του έτους, παρουσιάζοντας αύξηση 14% έναντι της προηγούμενης χρονιάς, ενώ πρόσθεσε ότι το 23% των νεών επισκεπτών της προτιμούν σπίτια με χαμηλές κριτικές.

Η εταιρεία, εξάλλου, προχώρησε και στην ανανέωση του συστήματος αξιολόγησης ώστε να επιτρέπει στους ταξιδιώτες να ταξινομούν τις κριτικές και εισήγαγε ένα νέο εύρος εργαλείων για τους ιδιοκτήτες ώστε να κοινοποιούν περισσότερες λεπτομέρειες για τις καταχωρήσεις τους. Τα νέα εργαλεία περιλαμβάνουν φωτογραφικές ξεναγήσεις με βάση της τεχνητή νοημοσύνη, με οργάνωση των εικόνων ανά δωμάτιο, ώστε να βοηθούν στην κατανόηση των χώρων του σπιτιού. Η εταιρία σκοπεύει να ανακοινώσει περαιτέρω βελτιώσεις στην εξυπηρέτηση πελατών το ερχόμενο καλοκαίρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα