G4S: Ανακοίνωσε πρόγραμμα οικογενειακής στήριξης και ανάπτυξης

Τι παροχές περιλαμβάνει.

Η G4S ανακοινώνει με υπερηφάνεια το ¨Πρόγραμμα Οικογενειακής Στήριξης & Ανάπτυξης¨, μια ολοκληρωμένη πολιτική στήριξης οικογενειών, με στόχο την ενίσχυση των εργαζομένων της που βρίσκονται σε διάφορες φάσεις της οικογενειακής τους ζωής.

Η νέα αυτή πολιτική προβλέπει πολλαπλές πρωτοβουλίες που στοχεύουν στην παροχή υποστήριξης σε γονείς που μόλις απέκτησαν παιδί, σε πολυτέκνες οικογένειες, σε οικογένειες με ειδικές ανάγκες, καθώς και σε παιδιά εργαζομένων που εισήλθαν σε δημόσιο

πανεπιστήμιο.

Αναλυτικότερα, η πολιτική περιλαμβάνει τις παρακάτω παροχές:

Ενισχυμένη γονική άδεια διάρκειας 1 μήνα με αποδοχές ή εφάπαξ επίδομα 500€. Bonus επιτυχίας 500€ απονέμεται στον γονέα του οποίου το παιδί πέρασε επιτυχώς τις πανελλαδικές εξετάσεις για τα Ελληνικά Δημόσια Πανεπιστήμια. Παρέχεται ετήσιο επίδομα 2.000€ για την υποστήριξη των γονέων και των φροντιστών που μεγαλώνουν παιδιά με ειδικές ανάγκες. Πρόγραμμα στήριξης πολυτέκνων. Παρέχεται ετήσιο επίδομα 1.000€ σε εργαζομένους με 3 ή περισσότερα παιδιά. Δωρεάν πρόσβαση σε συμβουλευτικές υπηρεσίες γονεϊκότητας, σε συνεργασία με εξωτερικούς συνεργάτες. Επιστροφή στην εργασία, για τη διασφάλιση της ομαλής μετάβασης σε αυτήν, με ευέλικτες ρυθμίσεις ωραρίου, άδειας κτλ.

Η πολιτική αυτή απευθύνεται σε όλους τους υπαλλήλους της G4S Ελλάδας, επιδιώκοντας να προσφέρει υποστήριξη και ευελιξία σε κάθε φάση της οικογενειακής ζωής τους.

Keywords
Αναζητήσεις
g4s-anakoinose-programma-oikogeneiakis-stirixis-kai-anaptyxis.htm
Τυχαία Θέματα