Forthnet: Ανατροπή στην αναζήτηση CEO

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, δεν ισχύει η συνεργασία του Χρήστου Καλογεράκη με τη Forthnet/Nova, όπως γράφτηκε την προηγούμενη εβδομάδα.

Πάντως, οι εξελίξεις «τρέχουν» στη Forthnet, ενώ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το σχέδιο αναδιάρθρωσης που θέλει να εφαρμόσει η United Group σ τ η ν εταιρεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την Παρασκευή ανακοινώθηκαν σημαντικές οργανωτικές αλλαγές στη δομή, με στόχο την εναρμόνιση της ελληνικής εταιρείας στον τρόπο λειτουργίας του μεγαλύτερου ομίλου Τηλεπικοινωνιών και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Έτσι και στην Ελλάδα θα ακολουθηθεί αντίστοιχη οργανωτική δομή, όπως συμβαίνει και στις οκτώ χώρες που δραστηριοποιείται η United Group. Υπενθυμίζεται πως αυτήν τη στιγμή διευθύνων σύμβουλος της Forthnet είναι ο Δημήτρης Τζελέπης, ο οποίος τοποθετήθηκε σε αυτήν τη θέση τον Νοέμβριο του 2020 από την BC Partners, έπειτα από την απόκτηση του μετοχικού ελέγχου της τηλεπικοινωνιακής εταιρείας από τη θυγατρική της, NewCo United Group Hellas. Πρόκειται για έμπειρο στέλεχος της ελληνικής αγοράς, ο οποίος εργάζεται στη Forthnet από τα μέσα του 2018 ως οικονομικός διευθυντής.

Keywords
Τυχαία Θέματα