Folli Follie: Νέο κατάστημα στην Καλλιθέα

Το κατάστημα βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ελ. Βενιζέλου &Δημητρακοπούλου 94.

Η Folli Follie παρά τα προβλήματα που ακόμα κουβαλάει, ανοίγει ένα νέο κατάστημα στην καρδιά της Καλλιθέας. Στην συμβολή των οδών Ελ. Βενιζέλου & Δημητρακοπούλου 94, το νέο κατάστημα Folli Follie

φιλοξενεί νέες και best selling συλλογές κοσμημάτων, ρολογιών και αξεσουάρ, προσφέροντας μια αξέχαστη εμπειρία shopping και μοναδικού στυλ.
Το νέο κατάστημα Folli Follie καλωσορίζει τη νέα σεζόν δημιουργικά σε φθινοπωρινούς τόνους. Οι σύγχρονες γυναίκες που αγαπούν την μόδα καλούνται να ανακαλύψουν στο νέο κατάστημα τις τελευταίες τάσεις σε κοσμήματα, ρολόγια και αξεσουάρ με την υπογραφή της Folli Follie.

Ο νέος fashion προορισμός στην καρδιά της Καλλιθέας αποτελεί ένα ξεχωριστό περιβάλλον εκλεπτυσμένου design και μίνιμαλ αισθητικής. Με κυρίαρχες τις αποχρώσεις του λευκού και του signature πορτοκαλί, ο χώρος αντικατοπτρίζει την ενέργεια και τον λαμπερό χαρακτήρα του brand. Παράλληλα, η κεντρική οθόνη του καταστήματος μαγνητίζει τα βλέμματα με μία σειρά από βίντεο που αναδεικνύουν το προφίλ της Folli Follie.

Keywords
Τυχαία Θέματα