Euroleague: Στον τελικό για το 7ο ο Παναθηναϊκός AKTOR, Με ψηλά το κεφάλι στο μικρό τελικό ο Ολυμπιακός

Στις 9 το βράδυ της Κυριακής (26/5) το τζάμπολ του μεγάλου τελικού στο Βερολίνο. Ο Ολυμπιακός πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις, αλλά η «Βασίλισσα» ήταν ασταμάτητη.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Φενέρμπαχτσε ενώ ο Ολυμπιακός πλήρωσε το άσχημο ξεκίνημα και ηττήθηκε από τη Ρεάλ

Μαδρίτης και αποκλείστηκε στα ημιτελικά του Final Four.

Έτσι στον μεγάλο τελικό της Euroleague, οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν την περυσινή τροπαιούχο, με το τζάμπολ να είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 26 Μαΐου στις 21:00, διεκδικώντας το 7/7 στους ευρωπαϊκούς τελικούς μπάσκετ.

Λίγες ώρες νωρίτερα, συγκεκριμένα στις 18:00, ο Ολυμπιακός και η Φενέρ θα παλέψουν στον μικρό τελικό για την τρίτη θέση. Όλες οι αναμετρήσεις θα μεταδοθούν απευθείας από το Nova Sports Prime.

Οι «πράσινοι» κόντρα στη Φενέρμπαχτσε είχαν το πάνω χέρι στον ημιτελικό από την αρχή έως το τέλος, έδειξαν περίσσια αποθέματα θέλησης, δεν πανικοβλήθηκαν όταν η Φενέρμπαχτσε μείωσε στον πόντο (51-50) και με τρομερή αντεπίθεση άφησε την τουρκική ομάδα να ψάχνεται και εκείνοι να παίρνουν με 73-57 τη μεγάλη πρόκριση για τον τελικό.

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε μετά από 13 χρόνια (2011) σε τελικό και θα διεκδικήσει την Κυριακή τον 7ο τίτλο του και τον πρώτο μετά το 2009 κόντρα στη Ρεάλ, που κέρδισε τον Ολυμπιακό στον 2ο ημιτελικό με 87-76.

Keywords
Αναζητήσεις
euroleague-ston-teliko-gia-to-7o-o-panathinaikos-aktor-me-psila-to-kefali-ston-mikro-teliko-o-olybiakos.htm
Τυχαία Θέματα