Efood: Ξεκινάει το delivery από mini market

Η Αγία Παρασκευή αφετηρία για το efood market, το νέο εγχείρημα της εταιρείας στον άξονα του q-commerce

Του Δημήτρη Τσουκαλά

Το efood ξεκίνησε επίσημα το νέο εγχείρημα του στον άξονα του q-commerce λανσάροντας την υπηρεσία efood market, η οποία τη δυνατότητα στους καταναλωτές να παραλάβουν στην πόρτα τους τα μικρά καθημερινά τους ψώνια σε λιγότερο από μισή ώρα.

Πιο συγκεκριμένα, στο efood

market οι χρήστες θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 1.000+ προϊόντα, από σνακ και είδη περιπτέρου μέχρι φρέσκα φρούτα, λαχανικά και γαλακτοκομικά, και να τα παραλάβουν σε 25 λεπτά. Η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη από τις 08:30 έως τις 22:30, καθημερινά αλλά και Σαββατοκύριακα.

Ξεκινάει πιλοτικά από την Αγία Παρασκευή αλλά στόχος είναι η επέκταση του σε όλη την Αττική

Παράλληλλα στην σχετική ανακοίνωση τονίζεται πως η στρατηγική συνεργασία με τον Σκλαβενίτη για είδη supermarket και η επέκταση σε κατηγορίες όπως: μανάβικα, ιχθυοπωλεία, κρεοπωλεία, ανθοπωλεία και κάβες συνεχίζονται, με στόχο την συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών, που μπορεί να βρει ένας καταναλωτής στο efood!

Yπενθυμίζεται πως όπως έχει αποκαλύψει το BusinessNews.gr η Delivery Hero, στην οποία ανήκει και το efood έχει προχωρήσει στην ίδρυση της «Delivery Hero Dmart Greece» στην χώρα μας θέλοντας να φέρει τα D-marts στην Ελλάδα και να αναπτύξει την πρακτική του Q-commerce (quick commerce). Τα D-marts σαν χώροι δεν έχουν παρουσιαστεί ακόμη αλλά η παράδοση προϊόντων από μίνι-μάρκετ αποτελεί σίγουρα ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση

Επίσης, ο πολυεθνικός κολοσσός ίδρυσε πρόσφατα στη χώρα μας και την DH Pay (Delivery Hero Payments), προϊδεάζοντας για κινήσεις στο χώρο των ηλεκτρονικών πληρωμών ανάλογες με εκείνες που ήδη «τρέχει» σε άλλες αγορές στο εξωτερικό.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα