Coca Cola 3E: Ανατιμήσεις έως 6% σε όλα τα προϊόντα

Κατά την περσινή χρονιά, το Φεβρουάριο η Coca Cola 3E είχε προχωρήσει σε μικρής έκτασης ανατιμήσεις της τάξεως το 1-1,5% σε επιλεγμένους κωδικούς.

Σε ανατιμήσεις 4,5 έως 6% προχώρησε σε όλα της τα προϊόντα η Coca Cola Τρία Έψιλον στις 17 Ιανουαρίου 2022, με την μεσοσταθμική αύξηση στη τιμή να διαμορφώνεται στο 5,2%, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η Μαρία Αναργύρου – Νίκολιτς, Γενική Διευθύντρια της Coca-Cola Τρία Έψιλον για Ελλάδα

και Κύπρο στο πλαίσιο εκδήλωσης της εταιρείας στην έκθεση HoReCa 2022. Σημείωσε ότι “ η μετακίλυση των αυξήσεων στις τιμές καταναλωτή είναι θέμα λιανεμπορίου”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την περσινή χρονιά, το Φεβρουάριο η Coca Cola 3E είχε προχωρήσει σε μικρής έκτασης ανατιμήσεις της τάξεως το 1-1,5% σε επιλεγμένους κωδικούς.

Μιλώντας για την αύξηση του ενεργειακού κόστους, η κ. Αναργύρου - Νίκολιτς, είπε πως βρίσκεται σε περίοδο κλιμάκωσης και εκτίμησε πως δεν θα φτάσει στα επίπεδα που ήταν προ της κρίσης. Πάντως η ίδια εμφανίσθηκε αισιόδοξη για την πορεία των εργασιών της εταιρείας τη φετινή χρονιά λόγω και της αύξησης του τουριστικού ρεύματος και την ανάκαμψη του κλάδου του HORECA, “κανάλι” που απορροφά σημαντικό όγκο πωλήσεων της εταιρείας. Όπως είπε εάν επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις για μια καλή τουριστική χρονιά, τότε η αύξηση των πωλήσεων θα εξισορροπήσει σε μεγάλο βαθμό τις απώλειες από την αύξηση του κόστους παραγωγής.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα