COCO - MAT: Από τα στρώματα στην ολιστική προσέγγιση του ξενοδοχειακού κλάδου

Η εταιρεία κλείνει 20 χρόνια στον ξενοδοχειακό κλάδο, έχοντας επενδύσει μεταξύ άλλων σε καλλυντικά καθώς και σε επαγγελματικά πλυντήρια για τον κλάδο. 

Η COCO-MAT κλείνει 20 χρόνια στον εξοπλισμό ξενοδοχειακών επιχειρήσεων προμηθεύοντας περισσότερα από 6.500 καταλύματα με προϊόντα ύπνου COCO-MAT, σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, δεν έχει σταματήσει σε αυτό. Τα τελευταία 10 χρόνια έχει προσεγγίσει ολιστικά τη ξενοδοχειακή αγορά επενδύοντας σε ιδιόκτητες επιχειρήσεις με νέες δραστηριότητες, όπως είναι τα καλλυντικά για ξενοδοχεία

(hotel amenities) από φυσικές πρώτες ύλες με την επωνυμία Zealots of Nature καθώς ε δραστηριότητες πλύσης και ενοικίασης ιματισμού για ξενοδοχειακές μονάδες με την επωνυμία Spick and Span. Οι εν λόγω εταιρίες στεγάζονται στα Βόρεια Προάστεια της Αθήνας, σε ιδιόκτητο κτήριο 7.500 τ.μ. που ανήκει στον Όμιλο COCO-MAT από το 2012.

Επίσης, στον όμιλο ανήκει και η εταιρία COCO-MAT.Bike η οποία κατασκευάζει καινοτόμα ξύλινα και ηλεκτρικά ποδήλατα όπως και άλλα προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον, εντάσσοντάς τα σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που θέλουν να δημιουργήσουν νέες και ξεχωριστές εμπειρίες στους πελάτες τους.

Το ξενοδοχειακό τμήμα της COCO-MAT με έδρα τα κεντρικά της γραφεία στην Κηφισιά έχει δημιουργήσει και δημιουργικό τμήμα που ασχολείται αποκλειστικά με το brand, την αισθητική και την επικοινωνία της ξενοδοχειακής επιχείρησης προσφέροντας Interior Design, Graphic Design και Digital Marketing υπηρεσίες.
Στόχος των συγκεκριμένων υπηρεσιών είναι ο customized σχεδιασμός των χώρων, η αναβάθμιση της αισθητικής και της εταιρικής ταυτότητας αλλά και η αύξηση της αναγνωρισιμότητας ενός καταλύματος μέσα από το δίκτυο πελατών και καταστημάτων λιανικής σε Ευρώπη, Ασία και Αμερική.

Keywords
Τυχαία Θέματα