Booking.com: Η διαφήμιση στο Super Bowl εκμεταλλεύεται την «τεράστια» επιθυμία για ταξίδια

οι ταξιδιωτικές εταιρείες εκμεταλλεύονται το Super Bowl ως ευκαιρία να ενθαρρύνουν τους καταναλωτές να κάνουν κράτηση για ταξίδια τώρα.

Πληγωμένη από την πανδημία, η ταξιδιωτική βιομηχανία αναζητά καλύτερες μέρες στο μέλλον, με διαφημίσεις στο Super Bowl και δώρα προς τους καταναλωτές που στοχεύουν να παρακινήσουν τους ταξιδιώτες να κάνουν κράτηση για ταξίδια.

Η Booking.com

αναβιώνει την καμπάνια Booking.yeah του 2013 στην πρώτη της διαφήμιση κατά τη διάρκεια του μεγάλου παιχνιδιού. Στη διαφήμιση θα πρωταγωνιστήσει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Idris Elba. Η εταιρεία θα χαρίσει επίσης διακοπές αξίας 500.000 δολαρίων μέσω των social media την Κυριακή.

Το σποτ του Super Bowl είναι μόνο η πρώτη από τις πολλές διαφημίσεις που θα προβληθούν κατά τη διάρκεια της καμπάνιας πέντε εβδομάδων της Booking.com, η οποία περιλαμβάνει έναν συνδυασμό διαφημίσεων διάρκειας 30 και 15 δευτερολέπτων με πρωταγωνιστή τον Έλμπα. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί από τις 6:30 μ.μ. έως τα μεσάνυχτα ET την ημέρα του αγώνα. Οι θεατές μπορούν να συμμετέχουν προσθέτοντας ετικέτα στην Booking.com κάθε φορά που βλέπουν έναν προορισμό, είτε στο διαφημιστικό της Booking.com είτε σε άλλον, που θα ήθελαν να επισκεφτούν.

Η Rival Expedia κάνει επίσης έναν διαγωνισμό επιβράβευσης για τα μέλη της στην επιστροφή της στο Super Bowl μετά από περισσότερα από 10 χρόνια. Η εταιρεία θα δώσει 19 διακοπές αξίας 5.000 δολαρίων και ένα μεγάλο έπαθλο αξίας 25.000 δολαρίων με τη μορφή πόντων επιβράβευσης Expedia. Με τα κρούσματα Covid-19 για άλλη μια φορά σε πτώση και τους θερμότερους μήνες που έρχονται, αυτές οι ταξιδιωτικές εταιρείες εκμεταλλεύονται το Super Bowl ως ευκαιρία να ενθαρρύνουν τους καταναλωτές να κάνουν κράτηση για ταξίδια τώρα.

Οι αναλυτές της Truist Securities αναμένουν ότι η ζήτηση για τα ταξίδια, ιδιαίτερα εκτός ΗΠΑ, θα αυξηθεί στις αρχές της άνοιξης, με αποτέλεσμα ένα ισχυρό συνολικό 2022 για τα διαδικτυακά ταξιδιωτικά γραφεία.

«Μπορείτε να αισθανθείτε ότι υπάρχει τεράστια επιθυμία για ταξίδια αυτή τη στιγμή», δήλωσε ο Γκλεν Φόγκελ, Διευθύνων Σύμβουλος και πρόεδρος της Booking Holdings, της μητρικής εταιρείας της Booking.com, σε συνέντευξη. «Πιστεύουμε ότι αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να επαναφέρουμε την Booking.com και να προωθήσουμε αυτήν την ήρεμη ιδέα του ταξιδιού».

Ο Φόγκελ είπε ότι αναμένει να δει αύξηση των ταξιδιών τους επόμενους μήνες, με πρόσθετες κρατήσεις και να αυξηθούν για τις ανοιξιάτικες διακοπές, τις διακοπές του Πάσχα και το καλοκαίρι. Πρόσθεσε ότι οι τιμές δεν είναι πιθανό να μειωθούν το καλοκαίρι. Ωστόσο, ο Φόγκελ αρνήθηκε να παράσχει συγκεκριμένες πληροφορίες κρατήσεων, επικαλούμενος μια ήσυχη περίοδο πριν από τα κέρδη του τέταρτου τριμήνου στις 23 Φεβρουαρίου. Η εταιρεία κατέχει τα Kayak, Priceline και OpenTable.

Οι ανησυχίες για τις μελλοντικές παραλλαγές δεν πρέπει να παρασύρουν τους ανθρώπους από το να κάνουν νωρίς κράτηση για ταξίδια, είπε. Η καμπάνια της Booking.com εφιστά ιδιαίτερη προσοχή στις δωρεάν επιλογές ακύρωσης στα περισσότερα καταλύματα και στα προσαρμοσμένα φίλτρα για να βοηθήσει τους ταξιδιώτες να βρουν ακίνητα που καλύπτουν τις ανάγκες τους, τα οποία είναι και τα δύο ιδιαίτερα σημαντικά κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Η ευελιξία είναι ένα από τα μεγάλα σημεία που η εταιρεία ελπίζει ότι θα έχουν οι καταναλωτές όταν δουν τη διαφήμιση, πρόσθεσε ο Φόγκελ.

"Η παροχή ευέλικτης κράτησης ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να αισθάνονται απολύτως άνετα να κάνουν την κράτηση είναι πολύ σημαντική και αυτό είναι ένα μήνυμα που πρόκειται να μεταφέρουμε ξανά και ξανά σε αυτήν την καμπάνια. Αυτό που βλέπουμε είναι ότι στις χώρες τα ποσοστά μόλυνσης μειώνονται, τα ποσοστά ταξιδιών τους αυξάνονται. Οι καταναλωτές είναι πιο πρόθυμοι να αναλάβουν κινδύνους τώρα από ό,τι προηγουμένως στην πανδημία, ειδικά επειδή η Ομικρον φέρεται να έχει λιγότερο σοβαρά συμπτώματα, είπε ο Fogel. Οι περισσότεροι εμβολιασμένοι αισθάνονται άνετα όταν ταξιδεύουν, τρώνε σε εσωτερικούς χώρους και μένουν σε ξενοδοχεία" εκτίμησε ο Φόγκελ.

Η εσωτερική δημιουργική ομάδα της Booking.com συνεργάστηκε με την Horses & Mules, μια δημιουργική εταιρεία συμβούλων στο Λος Άντζελες, για την παραγωγή της διαφήμισης. Αν και το Super Bowl είχε χαμηλή τηλεθέαση πέρυσι, ορισμένοι προβλέπουν ότι η αύξηση στα αθλητικά στοιχήματα θα οδηγήσει περισσότερους ανθρώπους να συντονιστούν φέτος.

Keywords
Τυχαία Θέματα