362 Grocery: Δυναμικό πλάνο ανάπτυξης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Επτά νέα καταστήματα ήδη στα σκαριά στις δυο πόλεις, ενώ σημαντικές επενδύσεις έχουν ολοκληρωθεί σε εγκαταστάσεις στην συμπρωτεύουσα

Του Δημήτρη Τσουκαλά

Tις νέες κινήσεις ανάπτυξης που έχουν δρομολογηθεί για το 362 Grocery παρουσιάζει σε συνέντευξή του στο τεύχος του περιοδικού RetailBusiness, που κυκλοφόρησε την, Δευτέρα 25 Ιανουαρίου, ο διευθύνων σύμβουλος της αλυσίδας, Θεόκλητος Δραγώνας.

Όσον αφορά το 2020, τονίζει πως, παρά τις πρωτόγνωρες συνθήκες, η 362 Grocery

υλοποίησε το πλάνο ανάπτυξής της, φθάνοντας τα οκτώ καταστήματα και ετοιμάζοντας τις συνθήκες για το 2021. «Καταφέραμε λόγω της δημιουργικής ανάπτυξης να πολλαπλασιάσουμε τον τζίρο μας», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σχετικά με την τρέχουσα χρονιά, σημειώνει πως το πλάνο ανάπτυξης για το 2021 βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, με την αλυσίδα να επικεντρώνεται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Στην Αθήνα, νέα καταστήματα ετοιμάζονται σε Κυψέλη, Πατήσια, Καισαριανή και Καλλιθέα. Στη Θεσσαλονίκη, είναι ήδη έτοιμη η νέα αποθήκη της 362 Grocery και ετοιμάζεται και η νέα μονάδα παρασκευής φαγητού, ενώ παράλληλα κατασκευάζονται τα πρώτα καταστήματα σε Καλαμαριά, Εύοσμο και Αμπελόκηπους. Επιπλέον, εξετάζονται και νέα ση μεία δικτύου και στις δύο πόλεις.

Επίσης, θα πρέπει να σημειωθεί πως η αλυσίδα επενδύει και σε πρόγραμμα πιστότητας. «Συνεχίζο- ντας τις επενδύσεις μας, το 2021 λανσάραμε νέο καινοτόμο πρόγραμμα πιστότητας πελατών με πολλές παροχές, έχοντας εκπληκτικά αποτελέσμα- τα σε εγγραφές μελών», αναφέρει σχετικά ο Θεόκλητος Δραγώνας.

Το 362 Grocery είναι μια αλυσίδα σούπερ μάρκετ που λειτουργεί 362 μέρες το χρόνο και παραμένει ανοικτό καθημερινά και τις Κυριακές, με όλα τα προϊόντα που καλύπτουν τις καθημερινές ανάγκες του συγχρόνου καταναλωτή, τα οποία μπορούν να έρθουν στο χώρο του με μια ηλεκτρονική ή τηλεφωνική παραγγελία και άμεσο delivery σε όλα τα προϊόντα (και στα είδη σούπερ μάρκετ) μέσα σε 40 λεπτά. Αυτήν τη στιγμή τα 8 καταστήματα της αλυσίδας βρίσκονται σε Αμπελοκήπους, Παγκράτι, Νέο Κόσμο, Αργυρούπολη, Πειραιά, Άγιο Δημήτριο, Κορυδαλλό και Σεπόλια.

Keywords
Αναζητήσεις
362 grocery αργυρούπολη
Τυχαία Θέματα