Ξεσπάει ο πρώην σύντροφος του George Michael: George σε μισώ…

Ένα οργισμένο μήνυμα ανέβασε στο twitter ο πρώην φίλος του, Fadi Fawaz.Ο 45χρονος έγραψε «George σε μισώ». Στη συνέχεια ακολούθησαν και άλλα μηνύματα με παρόμοιο χαρακτήρα.

George I hate you.

— Fadi Fawaz (@fadifawaz) August 4, 2018

Μάλιστα ο Fawaz στα μηνύματά του επανέλαβε για ακόμα μια φορά ότι ο George Michael δεν πέθανε από φυσικά αίτια αλλά έβαλε ο ίδιος τέλος στη ζωή του: «Πως μπορώ να μην είμαι απογοητευμένος από κάποιον που αυτοκτόνησε», έγραψε χαρακτηριστικά

στο tweet του και συνέχισε: «Όταν κάποιος είναι ικανός να κάνει κακό στον εαυτό του τότε είναι ικανός να κάνει ακόμα χειρότερα πράγματα. Ο George είχε κάνει πέντε απόπειρες αυτοκτονίας και πέθανε την ημέρα των γενεθλίων της μητέρας του. Μάλιστα για ένα ολόκληρο 24ωρο ήταν νεκρός και τον βρήκαν μετά».

Ο ξάδερφος του George Michael έδωσε εξήγηση για τα προσβλητικά μηνύματα του Fawaz, λέγοντας πως ο τα τραγουδιστής δεν άφησε τίποτα στην διαθήκη του για τον πρώην εραστή του.

Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο Fawaz δέχτηκε πλήθος επιριτικών σχολίων για τα σχόλια με πολλούς να του λένε πώς ο άνθρωπος έχει πλέον πεθάνει και πρέπει να τον αφήσει ήσυχο να αναπαυτεί. Ο ξάδερφος του τραγουδιστή Andros Georgiou είπε ότι ο πρώην του βγάζει τόση κακία γιατί άφησε όλη του την περιουσία σε ιδρύματα, στις αδερφές του και στο προσωπικό του και τίποτα σε εκείνον.

The post Ξεσπάει ο πρώην σύντροφος του George Michael: George σε μισώ… appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα