Βασίλης Λαζαρίδης: Ο 18χρονος Έλληνας influencer που «σαρώνει» στο instagram…

Ποιος είναι ο Βασίλης Λαζαρίδης και πως έκανε το instagram να τον λατρέψει μέσα σε έναν χρόνο;Φυσικά είναι λογικό να αναρωτιέστε! Πως κατάφερε ο 18χρονος Βασίλης μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα να αποκτήσει τόσο μεγάλο κοινό και να κερδίζει μέρα με τη μέρα όλο και σημαντικότερο έδαφος στο instagram αυξάνοντας τις μετοχές του;

Ο Βασίλης Λαζαρίδης, που μόλις αποφοίτησε από το Λύκειο και επιθυμεί να ασχοληθεί με

τη δημοσιογραφία, είναι Έλληνας influencer, blogger και μοντέλο, έχει επισκεφθεί δεκάδες χώρες του εξωτερικού και πραγματικά μαγεύει τους followers του με τις υπέροχες φωτογραφίες που δημοσιεύει.

Έχοντας ήδη πάνω από 26.000 followers και επισκεφθεί χώρες όπως η Γαλλία, η Αγγλία, η Γερμανία, η Αυστρία, η Ιταλία κ.α. ο Βασίλης κατάφερε να αποκτήσει κοινό που τον ακολουθεί πιστά, καθώς παράλληλα έχει κάνει και κάποιες επαγγελματικές δουλειές ως μοντέλο και συνεργασίες με brands του εξωτερικού.

Όπως φαίνεται, η μελλοντική του πορεία θα συνεχίσει να είναι ανοδική, καθώς ήδη το να είσαι μόλις 18 ετών και να έχεις φτάσει σε τέτοιο επίπεδο σε μία μικρή αγορά όπως αυτή της Ελλάδας, είναι πολύ σημαντικό.

Δείτε φωτογραφίες του..

The post Βασίλης Λαζαρίδης: Ο 18χρονος Έλληνας influencer που «σαρώνει» στο instagram… appeared first on Lady's Life.

Keywords
Αναζητήσεις
vasilis lazaridis
Τυχαία Θέματα