Σοκ-Αυτοκτόνησε ο διάσημος σεφ Άντονι Μπουρντέν…

Νεκρός βρέθηκε ο διάσημος σεφ Άντονι Μπουρντέν.Ο 61χρονος σεφ βρισκόταν στη Γαλλία για τα γυρίσματα επεισοδίου της βραβευμένης εκπομπής «Parts Unknown» και τον βρήκε νεκρό ο καλός του φίλος του και επίσης σεφ, Eric Ripert, όπως μετέδωσε το CNN.

Με

πολύ μεγάλη λύπη μας επιβεβαιώνουμε τον θάνατο του φίλου και συνεργάτη Άντονι Μπουρντέν», σημειώνει το δίκτυο σε δήλωσή του.

«Η αγάπη του για την περιπέτεια, τους νέους φίλους, το καλό φαγητό και ποτό αλλά και οι αξιόλογες ιστορίες του κόσμου, τον έκαναν μοναδικό αφηγητή. Τα ταλέντα του δεν σταμάτησαν ποτέ να μας εκπλήσσουν και θα μας λείψει πάρα πολύ. Οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας είναι με την κόρη του και την οικογένειά του αυτή την απίστευτα δύσκολη στιγμή», προσθέτει.

Το 1999 έγραψε ένα άρθρο με τίτλο «Μη φάτε, πριν διαβάσετε αυτό», το οποίο έγινε μπεστ σέλερ βιβλίο το 2000. Το βιβλίο του άνοιξε τους διεθνείς δρόμους και τον οδήγησε σε πολλά βραβεία.

Πρώτα έκανε την εκπομπή «Α Cook’s Tour», μετά το «Anthony Bourdain: No Reservations», που ήταν τεράστια επιτυχία και για τη οποία κέρδισε δύο βραβεία Emmy.

To 2013 ξεκίνησε τη συνεργασία του με το ειδησεογραφικό δίκτυο CNN, βασικό πρόσωπο του οποίου έγινε γρήγορα ο Μπουρντέν.
Η 11η σεζόν της εκπομπής «Parts Unknown» έκανε πρεμιέρα τον προηγούμενο μήνα.

(Πληροφορίες euro2day.gr)

The post Σοκ-Αυτοκτόνησε ο διάσημος σεφ Άντονι Μπουρντέν… appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα