Πρίγκιπας Χάρι και Ελτον Τζον συνεργάζονται ενάντια στο AIDS…

Τις δυνάμεις τους ενώνουν πρίγκιπας Χάρι και ο σταρ της μουσικής Έλτον Τζον, σε μια «παγκόσμια συνεργασία» που θα εστιάζεται στη θεραπεία των λοιμώξεων από τον ιό HIV στους άνδρες, ανακοίνωσε το φιλανθρωπικό ίδρυμα κατά του AIDS του Βρετανού τραγουδιστή.Ο 71 ετών τραγουδιστής και ο 33 χρόνων πρίγκιπας είναι και οι δύο διακεκριμένοι ακτιβιστές του ιού HIV και της

νόσου AIDS και όπως έχει ανακοινώσει το Elton John AIDS Foundation, όλα τα τα στοιχεία για το πρόγραμμα θα γίνουν γνωστά στη Διεθνή Διάσκεψη για το AIDS 2018 που θα πραγματοποιηθεί στο Άμστερνταμ στις 24 Ιουλίου.

Ο Τζον δήλωσε ότι ο ίδιος και ο πρίγκιπας μετείχαν προ διετίας σε ομάδα ομιλητών για τον ιό HIV και τη νεολαία – «τη μόνη ηλικιακή ομάδα του πληθυσμού στην οποία οι λοιμώξεις του ιού HIV αυξάνονται, δεν μειώνονται.

«Εκτοτε, το ίδρυμά μου μαζί και με άλλους εταίρους έχουν αναλάβει μια συλλογική, συμμετοχική έρευνα με επίκεντρο τον άνθρωπο που καλύπτει έξι χώρες», πρόσθεσε. «Ένα καθοριστικό εύρημα από την εργασία αυτή είναι η επιτακτική ανάγκη να διευρυνθεί γρήγορα η πρόσβαση των ανδρών στον έλεγχο του ιού HIV και στις υπηρεσίες θεραπείας».

The post Πρίγκιπας Χάρι και Ελτον Τζον συνεργάζονται ενάντια στο AIDS… appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα