Πως θα βγείτε νικητής στη μάχη με τον μπουφέ των Χριστουγέννων!

Έφτασε το Χρισουγεννιάτικο ή το Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν, έχετε βρεθεί μπροστά από έναν πλούσιο μπουφέ και δεν ξέρετε τι να πρωτοδιαλέξετε.

Στη δική μου Χριστουγεννιάτικη διατροφική συμβουλή, θα σας βοηθήσω να κερδίσετε τη «μάχη» με τον μπουφέ, απολαμβάνοντας παράλληλα το γεύμα σας και την όμορφη παρέα σας!

Πάμε να φτιάξουμε το πιάτο σας μαζί και επειδή η αρχή είναι το ήμισι του παντός ξεκινήστε επιλέγοντας τα λαχανικά. Γεμίστε το μισό σας πιάτο με τη σαλάτα

–επιλέγοντας πράσινες σαλάτες και πολύχρωμα ψητά λαχανικά. Με τον τρόπο αυτό θα μείνει μικρότερος χώρος για τα συνοδευτικά, το κρέας, κάποια πίτα, ένα αμυλούχο συνοδευτικό ή λίγη γέμιση, τα οποία μπορούν να προστεθούν με ποικιλία και μέτρο στο άλλο μισό του πιάτου σας.

Από τη στιγμή που το μάτι σας θα χορτάσει από ένα γεμάτο πιάτο, είμαι σίγουρη ότι θα χορτάσει και το στομάχι σας, μπορεί να το επιβεβαιώσει και ο Άη Βασίλης αυτό!

Και προσοχή, μη μείνετε νηστικοί πριν τη γιορτινή επίσκεψη. Να καταναλώσετε κανονικά τα γεύματά σας μέσα στη μέρα γιατί αν είστε πολύ πεινασμένοι τότε έχετε περισσότερες πιθανότητες να καταναλώσετε φαγητό που δε χρειάζεστε πραγματικά.

Βάσια Κωνσταντινίδη
mednutrition.gr

The post Πως θα βγείτε νικητής στη μάχη με τον μπουφέ των Χριστουγέννων! appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα