Πασίγνωστος ηθοποιός του Hollywood απαγγέλλει το Κατά Λουκάν Ευαγγέλιον και ευχαριστεί δημοσίως τον Θεό… (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα μήνυμα αγάπης αλλά και πίστης στον Θεό έδωσε ο ηθοποιός Κρις Πρατ, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην παραδοσιακή χριστουγεννιάτικη τελετή που γίνεται κάθε χρόνο στη Disneyland.Η τελετή πραγματοποιείται ετησίως από το 1955 που δημιουργήθηκε το πάρκο και κάθε χρόνο, ένας διάσημος καλεσμένος διαβάζει αποσπάσματα από το Ευαγγέλιο του Λουκά.

Φέτος, ο καλεσμένος Κρις Πρατ έδωσε ένα ειλικρινές μήνυμα για τον Θεό, αντλώντας δύναμη από την εμπειρία του ως πατέρας. Ο ηθοποιός απευθύνθηκε στο παιδί του στο ακροατήριο και μίλησε

για την «αγνή» αγάπη που αισθάνεται αδιάκοπα.

«Όταν κοιτάζω αυτή την πολύτιμη μικρή μου δημιουργία και βλέπω τους τρόπους με τους οποίους προσπαθεί να με ευχαριστήσει, απλώς γεμίζω με μια αγάπη που νιώθω τόσο καθαρή και ατελείωτη. Όσο περισσότερο αγαπάμε τα παιδιά μας, τόσο περισσότερο θα κατανοήσουμε την ικανότητα του Πατέρα μας στον ουρανό να μας αγαπάει.

Ο καθένας μας είναι ένα πολύτιμο δημιούργημα και Εκείνος θαυμάζει τους τρόπους που προσπαθούμε να τον ευχαριστήσουμε».

Τέλος, ο αστέρας του Hollywood κάλεσε όλους να αγκαλιάσουν to αύριο με ελπίδα και αγάπη.
«Aυτά τα Χριστούγεννα, ας αγκαλιάσουμε κάθε αύριο με ελπίδα και αγάπη. Και μέσα από αυτό το πνεύμα διακοπών μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την ειρήνη και την καλή θέληση σε όλο τον κόσμο».

Δείτε το μήνυμα του ηθοποιού στο 50:41 του παρακάτω βίντεο:

Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κρις Πρατ μιλάει δημόσια για την πίστη του στον Θεό. Νωρίτερα φέτος, είπε σε ομιλία του στα MTV Movie Awards ότι «ο Θεός είναι πραγματικός».

«Μάθετε να προσεύχεστε, είναι εύκολο και είναι τόσο καλό για την ψυχή σας», είπε στο κοινό. «Κανείς δεν είναι τέλειος, είστε ατελείς, πάντα θα είστε, αλλά υπάρχει μια ισχυρή δύναμη που σας σχεδίασε έτσι. ‘Αν είστε πρόθυμοι να το δεχτείτε αυτό, θα έχετε χάρη και η χάρη είναι ένα δώρο».

The post Πασίγνωστος ηθοποιός του Hollywood απαγγέλλει το Κατά Λουκάν Ευαγγέλιον και ευχαριστεί δημοσίως τον Θεό… (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πασίγνωστος, Hollywood, Κατά Λουκάν Ευαγγέλιον, Θεό… ΒΙΝΤΕΟ,pasignostos, Hollywood, kata loukan evangelion, theo… vinteo