Παπούλια, Παπαχαραλάμπους, Πετρουλάκη, Γαλύφα: Ένωσαν τις δυνάμεις τους για έναν καλό σκοπό…

Η Εβελίνα Παπούλια, η Έλενα Γαλύφα, η Άννα Μαρία Παπαχαρλάμπους και η Ελένη Πετρουλάκη φωτογραφήθηκαν «γυμνές» για τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού.Με επίκεντρο τη γυναίκα, η σχεδιάστρια Ιωάννα Κουρμπέλα ενισχύει την εκστρατεία πρόληψης ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Με αφορμή την 30η επέτειο του συλλόγου «Άλμα Ζωής», δημιούργησε ένα πλεκτό φουλάρι, θέλοντας να συμβολίσει τη διαφορετικότητα της κάθε γυναίκας.

Οι τέσσερις γυναίκες φωνάζουν «Μαζί για ένα υγιές μέλλον…για όλες» και στηρίζουν τον αγώνα για πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση κατά του καρκίνου μαστού.

View this post on Instagram

For a good cause #ioannakourbelaXAlmazois

A post shared by E L E N A • G A L Y FA (@elenagalifa) on Sep 23, 2018 at 7:48am PDT

View this post on Instagram

Όλες μαζί μπορούμε …. Στήριξε και εσυ την εκστρατεία ενημέρωσης κατά του καρκίνου του μαστού !!! @almazois …. @ioanna_kourbela Photographer @christostheologou Makeup @shiseido @vthodos Styling @yiorgosmesimeris Hair @michalisanousakis @vassilis_saroglou Video @anastasteia

A post shared by Eleni Petroulaki® (@elenipetroulaki) on Sep 26, 2018 at 2:46am PDT

View this post on Instagram

Ευχαριστω την @ioanna_kourbela και το Αλμα Ζωής για αυτη την υπέροχη κίνηση!! Με επίκεντρο τη γυναίκα, το Ioanna Kourbela brand ενισχύει την εκστρατεία πρόληψης ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Με αφορμή την 30η επέτειο του συλλόγου «Άλμα Ζωής», δημιουργήθηκε ένα πλεκτό φουλάρι, θέλοντας να συμβολίσει τη διαφορετικότητα της κάθε γυναίκας. Όλοι μαζί, στηρίζουμε τις γυναίκες που το έχουν ανάγκη αλλά και τον αγώνα για πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση κατά του καρκίνου μαστού. «Μαζί για ένα υγιές μέλλον…για όλες» #ioannakourbelaXalmazois #ioannakourbela #ioannakourbelabasics #almazois #breastcancerawareness Ambassadors: @elenagalifa @anna_maria_papaharalambous @evelina_papoulia_official @elenipetroulaki @ioanna_kourbela Photographer @christostheologou Styling @yiorgosmesimeris Makeup @shiseido, @vthodos Hair @michalisanousakis, @vassilis_saroglou Video @anastasteia

A post shared by Evelina Papoulia (@evelina_papoulia_official) on Sep 26, 2018 at 1:16pm PDT

The post Παπούλια, Παπαχαραλάμπους, Πετρουλάκη, Γαλύφα: Ένωσαν τις δυνάμεις τους για έναν καλό σκοπό… appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα