Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας…

Ευχαριστούμε τον Σταύρο Μιχαήλο και το provlepseis.gr

ΚΡΙΟΣ
Κάποιες προσωπικές σας σχέσεις, θα χρειαστεί να τις επανεξετάσετε καλύτερα. Το να κάνετε από κοινού σχέδια, είναι εποικοδομητικό. Οι αδέσμευτοι Κριοί, καλό θα είναι να έρθουν στη θέση του ατόμου που τους φλερτάρει.

ΤΑΥΡΟΣ
Προχωρήστε σε μεταρρυθμίσεις που θεωρούνται πλέον απαραίτητες στη δουλειά σας.
Γοητεύετε και όλα είναι πιθανά! Αρκετοί σήμερα θα αποφασίσετε για ένα δεσμό, που εξυπηρετεί, υλιστικές ανάγκες ή παρέχει κοινωνική άνοδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Καθώς φαίνεται θα βρεθείτε στο επίκεντρο του περιβάλλοντος

και ιδιαίτερα του φιλικού σας κύκλου. Θα δαπανήσετε περισσότερα χρήματα για κάποιες απολαύσεις. Ο ¨έρωτας¨ θα κυριαρχήσει στη ζωή σας με την παρουσία ενός νέου προσώπου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μία φιλική ατμόσφαιρα θα διαπιστώσετε ότι υπάρχει σήμερα στη σχέση σας. Οι πλανήτες σας κάνουν στοργικούς προς το σύντροφο. Κάποιοι από εσάς θα βοηθηθούν οικονομικά απ’ την οικογένειά τους.

ΛΕΩΝ
Διάφορα οικογενειακά θέματα φαίνεται να σας απασχολούν ενώ θα πρέπει να φροντίστε και για κάποιες επισκευές στο σπίτι. Να είστε προσεχτικοί στις γνωριμίες. Το κυνήγι της εμπειρίας μπορεί να σας φέρει σε επαφή με άτομα που σας βλέπουν σαν ερωτικό αντικείμενο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα υπάρξει μία εύνοια στα οικονομικά σας. Αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να ξοδέψετε άσκοπα το περίσσευμα σας. Με την αισιοδοξία, τον αυθορμητισμό και την λαμπερή σας προσωπικότητα, κερδίζετε στα σημεία και βγαίνετε νικητές σήμερα στο ερωτικό παιχνίδι.

ΖΥΓΟΣ
Θα διαπιστώσετε πως διάγετε μια περίοδο της ζωής σας που χαρακτηρίζετε από τη διάθεσή σας να επικεντρωθείτε στα χειροπιαστά ωφελήματα. Η κατάσταση στον αισθηματικό τομέα του ωροσκοπίου σας θα είναι πολύ καλή. Αν είστε ελεύθεροι, κάποιες γνωριμίες θα σας συναρπάσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Διάφορες οικονομικές ανακατατάξεις και καθυστερήσεις εσόδων και πληρωμών θα προκύψουν στους περισσότερους από εσάς. Θαυμάσια ημέρα σήμερα για τα ερωτικά σας! Εκμεταλλευθείτε φίλοι μου τις διαθέσεις σας και διασκεδάστε με τον αισθηματικό σας σύντροφο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η διαίσθησή σας θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τις προθέσεις των άλλων και να κινηθείτε ανάλογα.
Κάντε τους απολογισμούς σας. Αν η σχέση σας άντεξε από τους κραδασμούς του περασμένου μήνα, μην διστάσετε να την οδηγήσετε σε επισημοποίηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η σημερινή ημέρα σας προτρέπει να βρεθείτε κοντά σε πρόσωπα που σας εκτιμούν. Συναντήστε τον άνθρωπο που κινεί το ενδιαφέρον σας. Αποφύγετε να βρεθείτε σε περιβάλλον που δεν σας ευχαριστεί και φροντίστε να ξεκουραστείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Εάν έχετε φίλους που βρίσκονται μακριά σας, καλό θα είναι να μάθετε τα νέα τους. Οι περισσότεροι θα έχετε αισθηματικές φύσεως συναντήσεις. Αποφύγετε να σκέφτεστε συνεχώς το απρόσμενο γιατί θα προκύψουν αναστατώσεις.

ΙΧΘΥΣ
Ένα ξαφνικό και ευχάριστο νέο από κάποιο φίλο θα σας βάλει στον πειρασμό να διασκεδάσετε το βράδυ μαζί του.
Η μέρα σας κάνει να αναζητάτε μία καλύτερη επικοινωνία με τον σύντροφο. Ο ερωτισμός σας θα είναι έντονος και το σεξ-απήλ σας στα υψηλότερα επίπεδα!

The post Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας… appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα