Ο τερματοφύλακας της Βραζιλίας είναι ο λόγος που όλες οι γυναίκες βλέπουν Μουντιάλ! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Αν ανήκεις στις γυναίκες που δεν παρακολουθούν Μουντιάλ (αφού υπάρχουν και εκείνες που τρελαίνονται για μπάλα) σου έχουμε έναν λόγο να ενδιαφερθείς λίγο παραπάνω με το… άθλημα.Ο λόγος ονομάζεται Αλισον Μπέκερ, είναι ο τερματοφύλακας της Βραζιλίας κα μας θυμίζει έντονα τον ηθοποιό Κρις Χέμσγουορθ.

Chegada na Granja Comary!! Com imensa alegria de começar a última etapa da nossa preparação para a Copa do Mundo!! @lucasfigfoto #gratoaDeus #AB1 #Deusnocontrole #worldcup2018

A post shared by Alisson Becker

(@alissonbecker) on May 22, 2018 at 6:04am PDT

Στον αγώνα κόντρα στο Μεξικό, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που πρόσεξαν τον Αλισον, με πολλούς χρήστες του Twitter να γράφουν πως είναι ο χαμένος αδελφός του ηθοποιού.

«Είναι ο Θορ, τερματοφύλακας της Βραζιλίας», αναρωτήθηκε χρήστης του Twitter, ενώ ένας άλλος έγραψε: «Δεν ρωτάω γιατί δεν σκοράρει το Μεξικό μιας και έχει τον Θορ τερματοφύλακα». «Δεν έμαθα πολλά βλέποντας το Βραζιλία-Μεξικό, αλλά ο Βραζιλιάνος γκλοκίπερ είναι λουκουμάκι», είναι μερικά από τα σχόλια που έγιναν.

Ο Αλισον, εκτός από την ποδοσφαιρική του καριέρα, έχει και μια όμορφη οικογένεια και ήδη στα 25 του έχει μια κόρη, η οποία δεν χάνει παιχνίδι του.

Depois de muito trabalho na tarde de hoje, aproveitei p ficar um tempinho com a minha fofinha linda!! #AB1 #maioramordomundo @lucasfigfoto

A post shared by Alisson Becker (@alissonbecker) on Jun 19, 2018 at 12:04pm PDT

Tem coisa melhor na vida?! #amormaior #paidemenina #qualéamusica?

A post shared by Alisson Becker (@alissonbecker) on Jan 26, 2018 at 1:48am PST

Seguimos preparando o cavalo!!! #AB1 #Deusnocontrole @lucasfigfoto

A post shared by Alisson Becker (@alissonbecker) on Jun 13, 2018 at 1:52pm PDT

The Chaaaampions!!! Que Deus nos abençoe!!! #AB1 #Deusnocontrole #foco #fé #força #forzaRoma

A post shared by Alisson Becker (@alissonbecker) on Oct 18, 2017 at 9:49am PDT

The post Ο τερματοφύλακας της Βραζιλίας είναι ο λόγος που όλες οι γυναίκες βλέπουν Μουντιάλ! (ΕΙΚΟΝΕΣ) appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα