Ο ανιψιός της Αλίκης Βουγιουκλάκη μιλάει για όλα… (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ανιψιός της Αλίκης Βουγιουκλάκη, ο Αιμίλιος Βουγιουκλάκης, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω» για τη γνωστή ηθοποιό.«Ισχύει ότι πρόσεχε πολύ τη διατροφή της. Η διατροφή ήταν μια παράμετρος της πειθαρχίας του προγράμματος και της οργάνωσης που είχε η Αλίκη σε κάθε έκφανση της ζωής της. Η ίδια έλεγε: ‘Προσέχω τον εαυτό μου, κάνω περιορισμούς στην καθημερινότητά μου για να μπορώ να συνεχίζω να χαρίζω απλόχερα το χαμόγελο και την ελπίδα στον κόσμο’», αναφέρει και προσθέτει:

«Η

Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε μια μεγάλη αυλή, αλλά η ίδια ήξερε ποιοι αγαπάνε την Αλίκη και ποιοι ήθελαν να κλέψουν από τη λάμψη της Βουγιουκλάκη.

Το τι έχει γίνει και τι έχει συμβεί με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ είναι μια κατάσταση για την οποία δεν θα ήθελα να απαντήσω. Είναι ένα πράγμα το οποίο στεναχωρεί και θα συνεχίσει να στεναχωρεί, μια πληγή η οποία δεν κλείνει. Με τον Γιάννη έχουμε σχέση, μια χαρά, το αίμα νερό δεν γίνεται. Είναι ένας άνθρωπος που πέρα της συγγενικής σχέσης, υπάρχει και η αγάπη και όλες οι παιδικές αναμνήσεις και όλες οι μελλοντικές καταστάσεις».

The post Ο ανιψιός της Αλίκης Βουγιουκλάκη μιλάει για όλα… (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα