Νέα κόντρα! Η Μαρίνα Τσιντικίδου προειδοποιεί τη Σοφία Βόσσου…

Φωτιές άναψε η δήλωση της Μαρίνας Τσιντικίδου ότι υπέστη bullying από τον Ανδρέα Μικρούτσικο την περίοδο που συνεργάζονταν στο «Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό».Ακολούθησε η απάντηση του παρουσιαστή, ο οποίος με ανάρτηση του στο facebook ανέφερε: ««Η Μ. Τσιντικίδου με κατηγόρησε για μπούλινγκ… στο σχολείο της τηλεόρασης! Ποια; Αυτή που θεωρούσε τον εαυτό της…

λάφυρο!Μάλλον ψάχνει για λίγη διαφήμιση αλλά ο τσάμπας πέθανε».

Η Μ.Τσιντικιδου με κατηγορησε για μπουλινγκ…στο σχολειο της τηλεορασης!Ποια; Αυτη που θεωρουσε τον εαυτο της…λαφυρο!Μαλλον ψαχνει για λιγη διαφημιση αλλα ο τσαμπας πεθανε.

Gepostet von Adreas Mikrutsikos am Freitag, 5. Oktober 2018

Κάτω από την ανάρτηση του, σχολίασε η Σοφία Βόσσου: «Αντρέα μου γιατί αναφέρεσαι στα σκουπίδια; Το ξέρεις πάρα πολύ καλά, ειδικά εσύ και εγώ, γιατί εκείνη την περίοδο ήμασταν μαζί και τα ξέρω καλά τα πράγματα, ότι ουσιαστικά, η εν λόγω κυρία ήταν μαζί σου γιατί σου ζητήθηκε και είχες την μεγάλη καρδιά να την πάρεις μαζί σου. Ας μάθει πρώτα να μιλά ελληνικα και ύστερα αναφέρει το όνομα σου. Ντροπή της, ντροπή όμως».

Τώρα, η πρώην Σταρ Ελλάς και Μις Ευρώπη προειδοποιεί τη Σοφία Βόσσου ότι θα κινηθεί νομικά εναντίων της:

«Γιατί τόση χολή κύρια Σοφία Βόσσου μου; Καταρχάς ποιος ασχολήθηκε μαζί σας; Μάλλον βρίσκεστε σε σύγχυση δεν εξηγείται αλλιώς. Οι χαρακτηρισμοί και το παραλήρημα του κειμένου σας, σας εκθέτει ανεπανόρθωτα κι επειδή δεν είναι ωραίο να μιλάμε έτσι -μάλλον να γράφουμε κι ευτυχώς τα γραπτά μένουν- την επόμενη φορά που θα θελήσετε να εκφραστείτε, σας συμβουλεύω να κρατήσετε τη γνώμη σας για τον εαυτό σας και το καλλίφωνο στόμα σας κλειστό.
Για πρώτη φορά θα σας συγχωρήσω, κατανοώ την κατάσταση σας, αλλά εάν υπάρξει επόμενη θα λάβω οποιοδήποτε μέτρο χρειαστεί προκειμένου να προστατέψω την υπόληψη μου από την μοχθηρία σας, να είστε βέβαιοι. Ευτυχώς που η δικαιοσύνη τιμωρεί την εξύβριση. Είναι προτιμότερο, λοιπόν, αυτό το πανηγυράκι να λήξει εδώ.
Και προσοχή να μη δαγκώστε τη γλώσσα σας καλοσυνάτη κυρία Βόσσου μου.
Α! και να μην πετάγεστε»!

Γιατί τόση χολή κύρια Sofia Vossou μου? Καταρχάς ποιος ασχολήθηκε μαζί σας? Μάλλον βρίσκόσαστε σε σύγχυση δεν εξηγείται…

Gepostet von Marina Tsintikidou am Montag, 8. Oktober 2018

The post Νέα κόντρα! Η Μαρίνα Τσιντικίδου προειδοποιεί τη Σοφία Βόσσου… appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα