Λίνα Τουπεκτσή: Η δημιουργία είναι μοναχική αλλά η προώθηση έκφραση εξωστρέφειας…

Θα μπορούσα να ζω μόνο για να κάνω εκθέσεις! Η προετοιμασία τους έχει κόπο, άπειρες ώρες δουλειάς, κούραση, αγωνία αλλά η επικοινωνία με τον κόσμο είναι η ανταμοιβή.

Όταν δημιουργώ κάθε νέα συλλογή κλείνομαι στον εαυτό μου προσπαθώντας να βρω το διαφορετικό, το ιδιαίτερο, το μοναδικό το οποίο δεν θα έχει ξαναβγεί στην αγορά.

Προσπαθώ με τα χέρια μου να εκφράσω την σκέψη μου κ να δείξω την ψυχή μου. Κάθε κόσμημα είναι η ιστορία μου. Μια ιστορία κρυφή, μαγική κ μοναχική. Η στιγμή όμως της ολοκλήρωσης και της προώθησης

της μέσα από τις εκθέσεις είναι η κορύφωση της εξωστρέφειας κ της επικοινωνίας.

Έτσι κ τώρα εν όψη της 83ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης. Η εταιρία προετοιμάζεται για την καλύτερη χειμερινή συλλογή μέχρι σήμερα.

Στο Περιπτερά 2, stand 15, No 1 τα linasexclusive jewels by Toupektsi θα γεμίσουν τις κυρίες λάμψη με κρύσταλλα, βελούδο, μέταλλα και κοσμήματα μακραμε. «Θέλουμε ο κόσμος να γνωρίζει και εμάς πέρα από τη δουλεία μας. Η σχέση μας είναι σχέση εμπιστοσύνης, προσωπική και όχι απλά σχέση οικονομικής συνδιαλλαγής. Θέλουμε να αγαπάνε τα κοσμήματα μας όσο και εμείς» ανέφερε η κα Τουπεκτσή.

Εμείς να ευχηθούμε καλή επιτυχία με όμορφα κοσμήματα και αυτή τη σεζόν.

The post Λίνα Τουπεκτσή: Η δημιουργία είναι μοναχική αλλά η προώθηση έκφραση εξωστρέφειας… appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα