«Κροατία ή Ελλάδα;»: Γκάλοπ της Telegraph δίνει την απάντηση!

«Ελλάδα ή Κροατία;» είναι το ερώτημα που θέτει στους αναγνώστες της η βρετανική εφημερίδα Telegraph, σε μια προσπάθεια να βρει ποια από τις δύο χώρες είναι ο καλύτερος καλοκαιρινός προορισμός.Οι δύο αρθρογράφοι κάνουν ένα μεγάλο αφιέρωμα και στις δύο χώρες, παρουσιάζοντας τα θετικά τους στοιχεία και όπως αναφέρουν, η Κροατία έχει αρχίσει να κερδίζει σε προτιμήσεις, τόσο για την ομορφιά των νησιών της όσο και για την ομοιότητα τους με τα ελληνικά νησιά.

Τα νησιά της Κροατίας διακρίνονται

για το έντονο μπλε χρώμα της θάλασσας, τις αμμουδερές ακρογιαλιές, τη φύση και τα γραφικά σπίτια, που θυμίζουν έντονα τα ελληνικά νησιά.

Όπως γράφει η εφημερίδα: «Είναι η Κροατία η νέα Ελλάδα; Δεν είμαι τόσο σίγουρη. Έχω επισκεφτεί πολλά νησιά της Κροατίας όλα αυτά τα χρόνια, και μου χάρισαν μοναδικές στιγμές. Αλλά είναι τα ελληνικά νησιά που κρατάνε την καρδιά μου». Στη συνέχεια πλέκεται το εγκώμιο της χώρας μας, με πολλές αναφορές στα νησιά της και την ιστορία και τις εκπληκτικές στιγμές που μπορεί να ζήσει κάποιος στην Ελλάδα. Οπως αναφέρεται, ένα πράγμα πολύ ξεχωριστό στα ελληνικά νησιά είναι ότι έχουν απίστευτη ποικιλία στα τοπία τους και σε αυτά που σου προσφέρουν, κάτι που δεν βρίσκεις αλλού εύκολα. Αναφέρεται επίσης: «Οι Έλληνες έχουν και το απλούστερο ατού: τη φιλοξενία, κυριολεκτικά σημαίνει «η αγάπη των ξένων». Η φιλοξενία είναι ένα καθοριστικό εθνικό χαρακτηριστικό. Εάν δεν το έχετε κάνει ήδη, ήρθε η ώρα να επισκεφθείτε το πρώτο ελληνικό νησί σας τώρα».

Νικήτρια βγήκε φυσικά η Ελλάδα!

ΣκόπελοςΧβαρ – ΚροατίαΣαντορίνηΒις – Κροατία

The post «Κροατία ή Ελλάδα;»: Γκάλοπ της Telegraph δίνει την απάντηση! appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα