ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ από τον Σταύρο Μιχαήλο…

Ευχαριστούμε τον Σταύρο Μιχαήλο και το provlepseis.gr

ΔΕΥΤΕΡΑ 19/11
ΚΡΙΟΣ
Αρκετά γοητευτικοί θα είστε κερδίζοντας τα συναισθήματα ατόμων μικρότερών από εσάς που βρίσκονται στον εργασιακό χώρο. Σήμερα οι περισσότεροι από εσάς θα κάνουν μία εκκαθάριση στο σπίτι τους και κάποιοι άλλοι στο γραφείο τους πετώντας οτιδήποτε είναι περιττό ή άχρηστο.

ΤΑΥΡΟΣ
Προσπαθήστε να καταλάβετε τις διαθέσεις του ανθρώπου που είναι στο πλευρό σας. Για τους αδέσμευτους υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες. Εάν αισθάνεστε αρκετά κουρασμένοι και δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε αποφύγετε να ασχοληθείτε

με καταστάσεις που απαιτούν προσοχή και επιμέλεια.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα εμφανίζεστε εγωιστές στο δεσμό σας και έχετε παράλογες απαιτήσεις. Η στάση αυτή σύντομα θα φέρει προβλήματα. Ξεκαθαρίστε τι ακριβώς ζητάτε από τους άλλους και αφήστε στην άκρη τις γκρίνιες και τα παράπονα.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η πηγαία ανάγκη που αισθάνεστε για να εκφράσετε τα εσώψυχά σας, αποδεικνύονται εποικοδομητικά για τα αισθηματικά σας. Τα να βρίσκετε συνεχώς προφάσεις για να αποφύγετε κάποιους δεν είναι σωστό. Μην διστάζετε να πείτε την αλήθεια.
ΛΕΩΝ
Προσέξτε τις κινήσεις σας στον εργασιακό σας χώρο ώστε να μην έρθετε σε προστριβές με τους ανώτερους σας. Ίσως βρείτε τον εαυτό σας κτητικό προς τον σύντροφο. Αν θέλετε να διατηρήσετε ισορροπίες θα πρέπει να προσέξετε πολύ το πως συμπεριφέρεστε.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αρκετά εποικοδομητική και ευχάριστη προβλέπεται να είναι η σημερινή ημέρα για κάθε είδους οικογενειακή σας υπόθεση. Ενδέχεται να γνωρίσετε κάποιο άτομο που θα έλξει το ενδιαφέρον σας. Μην προσποιείστε για να κερδίσετε τις πρώτες εντυπώσεις.
ΖΥΓΟΣ
Χρειάζεται υπομονή για να αντιμετωπίσετε τα καθημερινά σας προβλήματα και συγκέντρωση. Αισθάνεστε ανανεωμένοι και η διάθεσή σας γίνεται αντιληπτή. Η σημερινή μέρα δημιουργεί ένα ερωτικό σκηνικό και εσείς είστε πρωταγωνιστές.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μία τάση απόσυρσης είναι πολύ φυσική να έρθει σήμερα σε εσάς όπως και κάποια εσωτερικά ξεσπάσματα. Η διάθεσή σας, επηρεάζεται από έντονα συναισθήματα και ακραίες επιθυμίες που αντανακλούν αρνητικά στη σχέση σας με το σύντροφο.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι συγκυρίες είναι ευνοϊκές. Αδράξτε τις ευκαιρίες οι αδέσμευτοι. Όσο για τους δεσμευμένους, θα απολαύσουν ερωτικές στιγμές. Κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας είναι πολύ πιθανόν κάποιοι να σας προκαλέσουν αμφισβητώντας την επαγγελματική σας θέση και τις ικανότητες σας.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δραστηριοποιηθείτε ανάλογα με τις περιστάσεις στην εργασίας σας αλλά φροντίστε να έχετε και εναλλακτικές λύσεις. Η αισθηματική σας ζωή φαίνεται να περνά μία παροδική κρίση. Τα συναισθήματά σας δοκιμάζονται στο κατά πόσο είναι ειλικρινή.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αποβάλλετε τις αδικαιολόγητες φοβίες και πλησιάστε τα θέματα που σας απασχολούν με τα μαθήματα που αποκομίσατε από παλαιότερες εμπειρίες. Η σχέση σας σήμερα γίνεται δύσκολη. Δεν θα πρέπει ο σύντροφος να σας πιέζει ή να σας δημιουργεί την εντύπωση παγιωμένων υποχρεώσεων.
ΙΧΘΥΣ
Σας διακρίνει ένας δυναμισμός. Θέλετε να εισβάλετε με κάθε τρόπο στη ζωή του συντρόφου και να αφήσετε την προσωπική σας σφραγίδα. Καλό θα είναι να αποφύγετε να πάρετε κάθε είδους απόφαση σήμερα. Κάποιοι από εσάς, ενδέχεται να λάβουν κάποια είδηση που θα τους προξενήσει ανασφάλεια.

The post ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ από τον Σταύρο Μιχαήλο… appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα