Η συγκινητική πράξη μιας μητέρας στα σχολικά μολύβια του γιου της που έγινε viral…

Η αυτοπεποίθηση είναι από τις πιο σημαντικές αρετές και καθορίζει την προσωπικότητα ενός ατόμου. Η ανατροφή, αλλά και ορισμένα γεγονότα στη ζωή, παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο για το πόση αυτοπεποίθηση έχει κάποιος.

Οι γονείς πρέπει να εμφυσήσουν από νωρίς στα παιδιά τους αυτοπεποίθηση, ενθαρρύνοντας τα και λέγοντάς τους πόσο σημαντικά και ικανά είναι. Τα παιδιά που δεν έχουν αυτοπεποίθηση, τους «κυνηγάει» για όλη τους τη ζωή.

Μία μητέρα θέλησε να τονίσει στο παιδί της πόσο σημαντικό είναι, με υπέροχο τρόπο. Έγραψε σε όλα του τα μολύβια από μία φράση για να του δείξει πόσο το αγαπάει

και πιστεύει σε αυτό.

Η δασκάλα του παιδιού, Amanda Cox, θεώρησε σημαντικό να δημοσιοποιήσει την ιστορία, για να πείσει κι άλλους γονείς να κάνουν το ίδιο.

Η δασκάλα ζήτησε από τους μαθητές να της δώσουν ένα από τα μολύβια τους. Τότε ένα αγοράκι ρώτησε με δισταγμό αν μπορεί να να κρατήσει τα μολύβια που του είχε δώσει η μητέρα του, καθώς ήταν πολύ σημαντικά για εκείνον.

Όταν η δασκάλα ζήτησε να δει τα μολύβια του και ανακάλυψε τα μηνύματα της μητέρας του, κατάλαβε για ποιο λόγο ήταν σημαντικά.

Η ανάρτηση της δασκάλας στο Facebook:

Today I was running low on pencils so I asked all of my kids to pull out any of my pencils that they had in their desks….

Gepostet von Amanda Cox am Dienstag, 2. Oktober 2018

Τα μηνύματα της μητέρας του έλεγαν:

Είσαι τόσο ταλαντούχος
Αυτό θα είναι ένα σπουδαίο έτος
Είσαι δημιουργικός
Είσαι εκπληκτικός
Ποτέ μην τα παρατάς
Μπορείς να το κάνεις αυτό
Είσαι έξυπνος
Είσαι μαθηματικός τύπος
Είμαι περήφανη για σένα
Σ’ αγαπώ

Έχεις λαμπρό μυαλό
Είσαι υπέροχος
Έχεις τη λύση για κάθε πρόβλημα
Ακολούθησε τα όνειρά σου
Είσαι τέλειος
Είμαι περήφανη για σένα
Θα αλλάξεις τον κόσμο
Είσαι καταπληκτικός
Είσαι ο καλύτερος
Είσαι σημαντικός

«Φανταστείτε την έκφραση του προσώπου ενός παιδιού όταν διαβάζει (ή όταν του λένε) ότι είναι σημαντικό, ταλαντούχο, αγαπητό, και πολλά άλλα. Βοηθήστε τα παιδιά να γνωρίζουν ότι κάποιος πιστεύει σε αυτά και ότι είναι περήφανα για όσα κάνουν. Κάθε παιδί πρέπει να γνωρίζει την αξία του. Αυτός είναι ο λόγος που διδάσκω», τόνισε η δασκάλα στην ανάρτησή της.

Η φωτογραφία έκανε το γύρο του διαδικτύου κι έγινε αμέσως viral.

The post Η συγκινητική πράξη μιας μητέρας στα σχολικά μολύβια του γιου της που έγινε viral… appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Η συγκινητική πράξη μιας μητέρας στα σχολικά μολύβια του γιου της που έγινε viral…,