Γνωστός ηθοποιός αποκαλύπτει: Ο Κέβιν Σπέισι με είχε χουφτώσει στα γυρίσματα του «Λος Άντζελες: Εμπιστευτικό»…

Νέες αποκαλύψεις έρχονται να προστεθούν στις ήδη υπάρχουσες με το σεξουαλικό σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον Κέβιν Σπέισι.Ο διάσημος ηθοποιός Γκάι Πιρς θυμάται με αρκετά αρνητικά συναισθήματα την εμπειρία της συνεργασίας του με τον Κέβιν Σπέισι, στο πλαίσιο των γυρισμάτων της ταινίας «Λος Άντζελες: Εμπιστευτικό» το 1997.

Τότε, ήταν 29 ετών και ενώ είχε να μάθει πολλά από τον Κέβιν Σπέισι για την υποκριτική, αυτό που θυμάται έντονα είναι οι απόπειρες του Σπέισι να τον χουφτώσει και η αδυναμία του να κρατήσει τα χέρια του μακριά

του.

Σε μια συνέντευξη για την αυστραλιανή τηλεόραση, ο 50χρονος σήμερα Πιρς ερωτήθηκε πώς ήταν να δουλεύει κανείς με τον Σπέισι, και εάν είχε υποψιαστεί κάτι για όσα καταλογίστηκαν αργότερα στον ηθοποιό περί ανάρμοστης συμπεριφοράς και σεξουαλικής παρενόχλησης. «Ναι… Αυτό είναι ένα αρκετά δύσκολο θέμα συζήτησης. Υπέροχος ηθοποιός, πραγματικά καταπληκτικός. Ωστόσο πέρασα κάπως δύσκολα με τον Κέβιν. Συνηθίζει να απλώνει πολύ τα χέρια του. Ευτυχώς, εγώ τότε ήμουν 29 και όχι 14», απάντησε ο Αυστραλός σταρ.

The post Γνωστός ηθοποιός αποκαλύπτει: Ο Κέβιν Σπέισι με είχε χουφτώσει στα γυρίσματα του «Λος Άντζελες: Εμπιστευτικό»… appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα