Για να ζηλέψεις λίγο, αυτή η γυναίκα βγάζει 4.000 ευρώ τη βδομάδα!

Και όχι, δεν κάνει το αρχαιότερο επάγγελμα!

Η Kezia Nobl ήταν μοντέλο αλλά αποφάσισε να κάνει μια στροφή στην καριέρα της και έγινε…συμβουλές.

Η 34χρονη συμβουλεύει τους άντρες για το πώς θα κερδίσουν τις γυναίκες και μάλιστα, τους χρεώνει και 300 λίρες την ώρα.


Συνολικά, σε μια βδομάδα βγάζει 4.450 ευρώ και για να μη λες ότι δεν κάνει και τίποτα σοβαρό, θα σου πούμε ότι έχει βγάλει και βιβλίο με τίτλο «Η ευγενής τέχνη της παραπλάνησης γυναικών – Ο αλάνθαστος οδηγός για να τραβήξετε την προσοχή μιας γυναίκας» στο οποίο περιγράφει τις αρνητικές συνέπειες

των διαδικτυακών ραντεβού.

«Οι άντρες σήμερα είναι τόσο απορροφημένοι με τα ραντεβού μέσω διαδικτύου που δεν μπορούν να αρθρώσουν λέξη όταν βρεθούν με μια γυναίκα πρόσωπο με πρόσωπο. Κάθονται στα υπνοδωμάτια τους στο Facebook και συνδέονται σε εφαρμογές όπως το Tinder και βλέπουν Netflix αντί να βγουν έξω έξω και να γνωρίσουν ανθρώπους», λέει η Kezia.

«Ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει ένα τέλεια επεξεργασμένο κείμενο, μέσω WhatsApp ή μέσω e-mail, αλλά στην πραγματική ζωή όλο αυτό καταρρέει. Όταν έβγαινα ραντεβού εγώ σε αυτή την ηλικία, έπρεπε να έχουμε το θάρρος να σηκώσουμε το τηλέφωνο και να το οργανώσουμε, χτίζαμε το χαρακτήρα μας έτσι», συνεχίζει.

Η Kezia, προτείνει στους άνδρες να αφήσουν στην άκρη τα smartphones τους και να βγουν στον πραγματικό κόσμο, αν θέλουν αν βρουν την αληθινή αγάπη.

The post Για να ζηλέψεις λίγο, αυτή η γυναίκα βγάζει 4.000 ευρώ τη βδομάδα! appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα