ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ από τον Σταύρο Μιχαήλο…

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 17/09/2018 ΜΕΧΡΙ 23/09/2018
Ευχαριστούμε τον Σταύρο Μιχαήλο και το provlepseis.gr

ΚΡΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Μην αφήσετε τις ανασφάλειες να σας πανικοβάλλουν ούτε και φυσικά να διαταράξουν τις σχέσεις σας με το στενό σας περιβάλλον.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Μπορεί να είναι δεδομένες οι επαγγελματικές σας επιτυχίες, αλλά αυτή τη βδομάδα κάθε σας κίνηση σκεφτείτε και δεύτερη φορά ή καλύτερα αναβάλετε την για την ερχόμενη εβδομάδα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το πάθος, κυριαρχεί και αυτή τη βδομάδα στα αισθηματικά σας και σας οδηγεί σε αμφιβολίες και κτητικά συναισθήματα

χωρίς ουσιαστικό λόγο. Εκφράστε τα συναισθήματα και την αγάπη σας προς το σύντροφό σας και μην αφήσετε τα προβλήματα της καθημερινότητας να επηρεάσουν την αθέατη πλευρά των συναισθημάτων σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Εφαρμόζοντας ένα κατάλληλο οικονομικό πρόγραμμα θα είναι ιδιαίτερα εύκολο να αντεπεξέρθετε στις τρέχουσες υποχρεώσεις καθώς και να ψυχαγωγηθείτε κατά τη διάρκεια αυτών των τόσο δύσκολων ημερών.

ΤΑΥΡΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Οι πλανητικές θέσεις και όψεις αυτών των ημερών θα σας βοηθήσουν αγαπητοί Ταύροι να ξεπεράσετε προσωπικά προβλήματα και οποιαδήποτε μορφή καταπίεσης υπάρχει στη ζωή σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Μεθοδεύστε τις δουλειές σας και διώξτε το άγχος και την ανασφάλεια. Ουσιαστικά γνωρίζετε πως μπορείτε να τα καταφέρετε φτάνει μόνο να διατηρήσετε την υπομονή και την επιμονή σας πως η μεθοδικότητα που σας διακρίνει θα σας βοηθήσει να αντεπεξέρθετε στις υποχρεώσεις σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Θα βρείτε τον εαυτό σας να ψάχνει ερωτικές περιπέτειες και κάποιες αισθηματικές απολαύσεις. Πρέπει να αποφύγετε να σας κυριαρχήσει το συναίσθημα της ζήλιας και μην γίνετε κτητικοί απέναντι στο σύντροφό σας

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Εάν σκοπεύετε να ζητήσετε ένα δάνειο ή μία διευκόλυνση, ίσως τώρα να είναι η κατάλληλη περίοδος.

ΔΙΔΥΜΟΙ
ΓΕΝΙΚΑ
Ευχάριστες συναντήσεις μέσα στο άμεσο περιβάλλον και διασκέδαση η οποία θα σας κάνει να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ένα ξεκίνημα το οποίο πιθανόν σκοπεύατε να κάνετε στα επαγγελματικά σας φαίνεται πως πλησιάζει την στιγμή της ολοκλήρωσής του. Εφαρμόστε με σύνεση τα προγράμματά σας φροντίστε να είστε ταχτικοί και συνεπείς και μην διστάσετε να αντιμετωπίσετε τα τυχόν λάθη σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι προσωπικές σχέσεις θα βρεθούν σε αρκετά καλό επίπεδο αυτή την περίοδο, αλλά κάποια έντονη αισθηματική σχέση που αναπτύσσετε αυτό το διάστημα φαίνεται να σας προβληματίζει.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το αποτέλεσμα των οικονομικών σας ανασφαλειών θα είναι να στερηθείτε ακόμη και πράγματα τα οποία άλλοτε τα θεωρούσατε απαραίτητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Την περίοδο αυτή φαίνεται να σας απασχολούν θέματα εξασφάλισης συμφερόντων και θέσεων. Οι επαγγελματικές ανάγκες θα στερήσουν ένα μέρος του ελεύθερου χρόνου σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Το διάστημα αυτό φαίνεται να δέχεστε «τα πυρά» κάποιων συναδέλφων σας στην εργασία που γίνονται άδικοι μαζί σας. Η περίοδος αυτή δεν θεωρείτε κατάλληλη για να κάνετε σοβαρές αλλαγές στη δουλειά σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η ερωτική σας ζωή θα βρίσκετε σε καλύτερα επίπεδα από τα μέσα της βδομάδας και μετά. Οι περισσότεροι από εσάς θα συνειδητοποιήσουν ποια είναι τα συναισθήματά τους και θα μπορέσουν να δουν και να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα του δεσμού τους.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τώρα θα πρέπει να περιμένετε κάποια εύνοια στα οικονομικά σας. Αποφύγετε κάθε είδους σπατάλη και εφαρμόστε έναν οικονομικό έλεγχο στις δοσοληψίες σας.

ΛΕΩΝ
ΓΕΝΙΚΑ
Θα σας δοθούν κάποιες ευκαιρίες για να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας και θα υπάρχει κάποια εσωτερική ενέργεια η οποία θα σας δώσει κουράγιο και θα αυξήσει τη φυσική σας δύναμη και αντοχή. Ο ιδιαίτερος δυναμισμός που θα σας διακρίνει θα βοηθήσει πάρα πολύ στην επίτευξη των σχεδίων σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Φροντίστε να είστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά σας στις αρχές της βδομάδας. Την Τρίτη και την Τετάρτη μην ρισκάρετε για κάποιες δουλειές που δεν γνωρίζετε.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ο έρωτας και οι διασκεδάσεις θα παίξουν καθοριστικό ρόλο αυτή την περίοδο στους περισσότερους του ζωδίου σας και ιδιαίτερα στους αδέσμευτους. Κάποιο ερωτικό τηλεφώνημα ή ένα γράμμα να σας χαρίσει όμορφες σκέψεις για το άτομο που σας ενδιαφέρει.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Κάποιες καθυστερήσεις και κάποιες αναβολές ενδέχεται να προκύψουν αυτό το διάστημα στις εισπράξεις σας. Φροντίστε να είστε προσεχτικοί στις συναλλαγές σας. Τις τελευταίες δύο ημέρες αυτής της περιόδου, ενδέχεται να παρασυρθείτε σε υπερβολικές δαπάνες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Η εκρηκτική εξέλιξη της Τεχνολογίας – μαζί με τις όποιες κοινωνικές αλλά και ηθικές προεκτάσεις – είναι για σας κατά τη διάρκεια αυτής της βδομάδας αντικείμενο καθημερινής χρήσης και παράλληλα δε αφορμή σκεπτικισμού.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Καλό θα είναι να είστε προσεχτικοί κατά τη διάρκεια της εργασίας σας, ώστε να μην έρθετε σε σύγκρουση για ασήμαντα θέματα με συναδέλφους και προϊσταμένους. Σκέψεις για επαγγελματικά ζητήματα και εύστοχες κινήσεις θα χαρακτηρίσουν το διάστημα αυτό.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Συμπαράσταση θα υπάρξει απ’ το σύντροφό σας που έχει την υπομονή και τη διάθεση να καταλάβει τις δυσκολίες που περνάτε το τελευταίο διάστημα. Εσείς όμως μην του φορτώνετε τα λάθη που έχετε κάνει στην πορεία σας…

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η έννοια της αυτοσυγκράτησης και της οικονομίας, θα διαγραφούν προσωρινά απ’ τη διαχείριση των χρημάτων σας και έτσι θα αυξήσετε τις δαπάνες σας.

ΖΥΓΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Η διάθεσή σας τις περισσότερες ημέρες αυτής της βδομάδας θα κυμανθεί σε ιδιαίτερα καλά επίπεδα ακόμη και αν δεν έχετε ελεύθερο χρόνο. Διατηρήστε την ψυχραιμία και τον αυθορμητισμό σας και μην αφήσετε τις δυσάρεστες σκέψεις να σας καταβάλλουν αυτό το Σαββατοκύριακο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Οι επαγγελματικές σας κινήσεις χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή αυτό το διάστημα. Μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις καθώς δεν θα μπορείτε να εκτιμήσετε αντικειμενικά τις καταστάσεις που διαδραματίζονται και τα γεγονότα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αν έχετε κάποιο δεσμό, η ανάγκη να δώσετε και να πάρετε αγάπη είναι πολύ έντονη, γιατί αυτή η εβδομάδα είναι πολύ ρομαντική και ερωτική. Είναι καλή για ταξίδια μαζί με τον σύντροφο. Οι παντρεμένοι του ζωδίου, θα ζήσουν ευχάριστες στιγμές στο σπίτι με το σύντροφο, ξεπερνώντας τα προβλήματα του παρελθόντος μαζί του.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Κατά τη διάρκεια αυτής βδομάδας τα έξοδά σας υπερβαίνουν κατά πολύ τα έσοδά σας. Για την κατάσταση αυτή δεν ευθύνεται κανένας άλλος παρά εσείς και οι καταναλωτικές σας συνήθειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Ήρθε η εποχή που θα πρέπει να φερθείτε περισσότερο λογικά στις περιστάσεις και να δείξετε υπομονή. Μόνο εάν ακολουθήσετε αυτή τη συμβουλή, ο χρόνος θα εργαστεί για εσάς.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Καθώς φαίνεται οι περισσότεροι από εσάς θα είναι αρκετά δραστήριοι και δημιουργικοί. Εκμεταλλευτείτε τις αστρολογικές επιδράσεις για να προωθήσετε τα σχέδιά σας και για να επεκτείνετε τις δραστηριότητές σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ο έρωτας και οι διασκεδάσεις θα παίξουν καθοριστικό ρόλο αυτή την περίοδο στους περισσότερους του ζωδίου σας και ιδιαίτερα στους αδέσμευτους. Στα μέσα της βδομάδας είναι πιθανόν να υπάρξει στους περισσότερους από εσάς μια ερωτική αναστάτωση και η επιθυμία για ένα καινούργιο πρόσωπο στη ζωή τους.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Φανείτε προσεχτικοί στην διαχείριση των οικονομικών σας και μην χρεώνεστε για ασήμαντα καταναλωτικά αγαθά που αργότερα θα διαπιστώσετε πως δεν ήταν και τόσο απαραίτητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Τώρα, θα θελήσετε να παίξετε έναν έντονο και δημιουργικό ρόλο, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις που κάτι τέτοιο μπορεί να έχει στις σχέσεις σας. Θα διευκολυνθεί ιδιαίτερα η αυτοέκφρασή σας και θα θέλετε να μεταδώσετε πληροφορίες και τις ιδέες σας στους άλλους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Φανείτε προσεχτικοί στις σχέσεις σας με συναδέλφους και υφισταμένους στις αρχές της βδομάδας που οι πλανητικοί Σχηματισμοί φορτίζουν αρνητικά τον επαγγελματικό σας χώρο. Καλό θα είναι να μην ελπίζετε και τόσο στις υποσχέσεις κάποιων και ιδιαίτερα για θέματα οικονομικά.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι περιστάσεις αγγίζουν το συναισθηματικό σας κόσμο βελτιώνοντας κατά πολύ τις ερωτικές σας διαθέσεις. Κάποιοι από εσάς παρασυρόμενοι απ’ τις ευαισθησίες τους είναι πιθανόν να αναπτύξουν μία ακατάλληλη αισθηματική σχέση.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τις τρεις πρώτες ημέρες οι περισσότεροι από εσάς παρασύρονται από τα φιλικά τους πρόσωπα και δαπανούν τα χρήματά τους σε άσκοπες αγορές. Φανείτε προσεχτικοί σε οικονομικά και περιουσιακά ζητήματα και τα αφήνετε στην τύχη τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Πιθανόν να χρειαστεί να σκεφτείτε καλύτερα για το πρόγραμμα σας ή ακόμα και να αναθεωρήσετε κάποιους στόχους σας εξαιτίας κοινωνικών και οικονομικών γεγονότων. Κατά τη διάρκεια αυτής της βδομάδας φαίνεται να σας κυριεύει τόσο σε φυσικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο μία γενικότερη κατάπτωση των δυνάμεών σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Αισθήματα ανησυχίας και φόβου φαίνεται πως τώρα θα σας καταλάβουν κάνοντάς σας να κινηθείτε τουλάχιστον παρασκηνιακά και παράλληλα η κούραση που θα νιώθετε αυτό το διάστημα δεν θα σας επιτρέψει να κινηθείτε όπως εσείς θέλετε.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Για να αποσπάσετε κολακευτικά σχόλια θα φροντίσετε η εμφάνισή σας να μην περάσει απαρατήρητη. Απ’ την Παρασκευή είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθεί ένα ειδύλλιο με άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Φανείτε προσεχτικοί στα οικονομικά σας ώστε να μην υπάρξουν απώλειες και προσπαθήστε να βρείτε κάποιο τρόπο επένδυσης των αποθεμάτων σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Το ενδιαφέρον σας τώρα θα στραφεί στα κοινωνικά και πολιτικά προβλήματα του τόπου μας, ενώ θα έχετε την ανάγκη να προσφέρετε περισσότερα μέσω συλλογικών προσπαθειών.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ενημερωθείτε για προγράμματα επιδοτήσεων και σεμινάρια επαγγελματικού περιεχομένου. Οι δυσκολίες που υπήρξαν στον επαγγελματικό τομέα θα ξεπεραστούν και είναι βέβαιο πως θα αποκομίσετε κέρδη αυτή τη βδομάδα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ο μαγνητισμός που εκπέμπετε και η τάση να κατακτήσετε τον άνθρωπο που θέλετε θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό στην αισθηματική σας ζωή.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Σκεφθείτε το κατά πόσο χρειάζεστε κάποια πράγματα πριν τα αγοράσετε και μην προβείτε σε άσκοπες αγορές για λανθασμένη προβολή στον κοινωνικό περίγυρο.

ΙΧΘΕΙΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Η διάθεσή σας αυτή τη βδομάδα θα κυμανθεί σε πολύ καλά επίπεδα. Δεν θα πρέπει να είστε βιαστικοί σε οποιαδήποτε ενέργεια και ιδιαίτερα στο σχεδιασμό της πορείας σας. Την Πέμπτη και την Παρασκευή διατηρήστε τον αυτοέλεγχό σας και αφήστε τις μέρες να περάσουν όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Στη διάρκεια αυτής της περιόδου, είναι σημαντικό να αναπτύξετε τη δική σας δημιουργικότητα και να εστιάσετε τις ιδέες και τις φιλοδοξίες σας, κυρίως, προς την κατεύθυνση του να ευεργετηθούν και άλλα άτομα μαζί με σας. Αντιμετωπίστε φιλικά τον επαγγελματικό σας περίγυρο και προσπαθήστε τώρα ακόμα περισσότερο για την καριέρα σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τώρα οι προσωπικές σας σχέσεις θα βρεθούν στο προσκήνιο έχοντας θετική ή ιδιαίτερα αρνητική επίπτωση στον ψυχικό κόσμο και τα συναισθήματά σας. Οι πλανητικές θέσεις και όψεις στα τέλη της βδομάδας ενδέχεται να σας οδηγήσουν σε λανθασμένες αισθηματικές επιλογές.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το διάστημα αυτό σας περιμένουν οικονομικές ανταμοιβές. Διαθέστε περισσότερα χρήματα για το σπίτι και την οικογένειά σας εάν θέλετε να τους προσφέρετε ένα καλύτερο περιβάλλον.

The post ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ από τον Σταύρο Μιχαήλο… appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα