Ετήσιο Gala Προξενικού Σώματος Θεσσαλονίκης

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για 3η συνεχή χρονιά το ετήσιο Gala του Προξενικού Σώματος Θεσσαλονίκης, την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019, στον προαύλιο χώρο του Κυβερνείου (Παλατάκι) Θεσσαλονίκης με αφορμή την ολοκλήρωση των δραστηριοτήτων του για τη φετινή χρονιά.

Με την εκδήλωση αυτή το Προξενικό Σώμα Θεσσαλονίκης

θέλησε να ευχαριστήσει όλους τους φορείς που συμμετείχαν στις δραστηριότητες του κατά τη διάρκεια της χρονιάς και ενίσχυσαν το έργο του, τα μέλη του επιχειρηματικού κόσμου της Θεσσαλονίκης αλλά και τους εκπροσώπους του τύπου για την αγαστή συνεργασία.

Το Gala Dinner άφησε για ακόμη μία χρονιά τις καλύτερες εντυπώσεις με το προσεγμένο μενού αλλά και την live μουσική από το συγκρότημα Μπλέ Μύρτιλα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρώην Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μπουτάρης, ο νυν Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο  Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Χρήστος Μήττας, ο διευθυντής της Υπηρεσίας Διεθνών Σχέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών κ. Ιωάννης Βικελίδης και παρευρέθηκαν γενικοί και επίτιμοι πρόξενοι της Θεσσαλονίκηςκαι επιχειρηματίες της πόλης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη τηςEurobank, της Mercedes Benz  Μ. Ιωαννίδης ΑΕΒΕ, του Ομίλου Εταιριών Σαμαράς & Συνεργάτες, της Κleeman, της Embryolab, της in art Κωνσταντινίδης, του κέντρου αδυνατίσματος & αισθητικής Figura της Σουρωτή, της Kyanaprofessional hair products και της Ομάδας Φίλων Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού.

Την επικοινωνία της εκδήλωσης ανέλαβε η εταιρεία Mar.ComΤζελέπογλου

The post Ετήσιο Gala Προξενικού Σώματος Θεσσαλονίκης appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα