Womens Power Instagram Potraits

Καθημερινές γυναίκες που παλεύουν να αλλάξουν τα δεδομένα στη ζωή τους ενώνονται, δείχνουν αλληλεγγύη και στηρίζουν κοινά όνειρα και στόχους. Το project αυτό ξεκίνησε από την ιδέα της γυναικείας φιλαρέσκειας στα social media.Η «selfitis» θεωρούνται άτομα που έχουν στοιχεία κοινωνικού ανταγωνισμού, την επιθυμία να «ταιριάξουν» με τους γύρω τους και να αποκτήσουν το αίσθημα του «ανήκειν» στην ομάδα. Εμείς θέλουμε να αλλάξουμε αυτόν τον συγκεκριμένο

τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα κοινωνικά δίκτυα. Να ξεφύγουμε από τα στενά πλαίσια του εαυτού μας. Να μετατρέψουμε την προσωπική μας ανάγκη σε έναν κοινό ουσιαστικό σκοπό θηλυκού γένους. Κάθε κρίκος της αλυσίδας δυναμώνει. Κάθε γυναίκα που φωτογραφίζεται με τη ξεχωριστή της προσωπικότητα δίνει το δικό της στίγμα, στέλνει το δικό της μήνυμα και αφήνει το δικό της αποτύπωμα για αλληλεγγύη και αγάπη. Ελάτε να φωτογραφηθείτε μαζί μας με κάθε νέο πορτραίτο το project θα συνεχίζεται από εσάς που θα προτείνετε και μία νέα δομή για να στηρίξουμε. Περιμένουμε τη συμμετοχή και τις ιδέες σας. Στηρίζουμε γυναίκες που αστραπιαία είδαν τα δεδομένα της ζωής τους να αλλάζουν και χρειάζονται την αποδοχή και την αγάπη όλων μας για να συνεχίσουν με δύναμη και δημιουργικότητα.

Κάναμε την αρχή στης 10 Ιανουαρίου 2018 με την πρώτη ανοιχτή εκδήλωση μας για την γυναικεία αλληλεγγύη. Πολλές γυναίκες φωτογραφήθηκαν χωρίς ηλικιακό όριο ή κοινωνικού status, συμβάλλοντας με την συμμετοχή τους, στην επίτευξη του στόχου μας, αλλά και των γυναικών των δομών που στηρίζουμε.

Αρωγοί στην πρώτη μας προσπάθεια στάθηκαν ο Διδάκτωρ καρδιολόγος Κ. Διαμαντής Γκολιδάκης και η Κ .Έλσα Ποιμενιδου δημοσιογράφος της κρατικής τηλεόρασης καθώς και πολλές γυναίκες που δέχτηκαν να φωτογραφηθούν.

Σας προσκαλούμε να συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια με την δεύτερη μεγάλη μας εκδήλωση την Κυριακή 17 Ιουνίου στης 8.30 μ.μ. στο ξενοδοχείο Porto Palace στην αίθουσα (Grand Pietra) και να συνεχίσουμε την Womens Power Instagram Portaits καμπάνια.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την υποστήριξη γυναικών , που με καθημερινή προσπάθεια και ιδιωτική πρωτοβουλία , μαγειρεύουν για άστεγους συνάνθρωπους μας και επίσης υποστηρίζουν άπορες οικογένειες.
Το συντονισμό της εκδήλωσης θα κάνει η Κ.Φωτεινή Κατσάλη Συγγραφέας και δημιουργός του project και της σελίδας Womens Power Instagram Potraits.

Χαιρετισμό θα αποδώσουν η Κ. Βούλα Τεκτονίδου, αντιπρόεδρος Πανελληνίας Ομοσπονδίας Ποντιακών σωματείων , ο Νικόλαος Διβινής Μηχανολόγος Μηχανικός Διδάκτωρ αεροδιαστημικής και δημιουργός της σχολής Ενότητας και υποστήριξης θεμάτων και για την γυναίκα. Η Κ. Κούλα Γιαννακίδου Συντονίστρια του παραρτήματος ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑΣ Θεσσαλονίκης. Και η Κ. Αθανασία Μιχαλάκη ιδιοκτήτρια του Εναλλακτικού κέντρου, Soul Senses συνδιοργανώτρια της εκδήλωσης του Womens Power Instagram Potraits.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν μουσικά η Καλλιτέχνης Ντίνα Παπαϊωάννου με τους μουσικούς της.
Καθώς και η Εικαστικός Κ. Άννα Δημάκη με εικαστικά της έργα με θέμα την γυναίκα.
Τα πορτραίτα των γυναικών που θα φωτογραφηθούν θα προβάλλονται από μεγάλη οθόνη εντός του χώρου. Καθώς επίσης θα εκτεθούν και τα πορτραίτα γυναικών της προηγούμενης εκδήλωσης σε καμβά.

Τιμή Πρόσκλησης 5 ευρώ ανά άτομο. ( Τις προμηθεύεστε την ημέρα της εκδήλωσης από τον χώρο)

Με εκτίμηση, η δημιουργός του project και της σελίδας Womens Power Instagram Potraits

Φωτεινή Κατσάλη Συγγραφέας
Και η Κ. Αθανασία Μιχαλακη ( συνδιοργανώτρια της εκδήλωσης)

The post Womens Power Instagram Potraits appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα