VIENNA BALL THESSALONIKI 2018-Μια μαγική βραδιά στο Μέγαρο Μουσικής…

VIENNA BALL THESSALONIKI 2018
Μια μαγική βραδιά στο Μέγαρο Μουσικής

Την ατμόσφαιρα του παραδοσιακού βιεννέζικου χορού είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι παραβρέθηκαν στο Μέγαρο Μουσικής στην εκδήλωση THE VIENNA BALL THESSALONIKI 2018, που έχει γίνει πλέον θεσμός στην πόλη.

Η Contra Tempo Orchestra υπό την διεύθυνση του αρχιμουσικού Βλαδίμηρου Συμεωνίδη παρουσίασε ένα καλλιτεχνικό

πρόγραμμα υψηλών προδιαγραφών και παρέσυρε τους παρευρισκόμενους στους ρυθμούς του βαλς και της πόλκας.

Επίσης συμμετείχαν η Ορχήστρα του Νέου Ωδείου, η σοπράνο Σιρανούς Τσαλικιάν, η Σχολή Χορού του Δήμου Θεσσαλονίκης, η χορωδία Ι.Ν. Κυρίλλου και Μεθοδίου και το σύνολο πνευστών Λασκαρίδης.

Ζευγάρια νέων debutants της πόλης παρουσίασαν την κλασική χορογραφία με βαλς υπό τους ήχους της Faecherpolonaise, με την προετοιμασία της σχολής χορού Dance Sport Academy.

Η βραδιά συνεχίστηκε με χορό σε σύγχρονους ρυθμούς από τον DJ George Tsakiropoulos και το συγκρότημα Made in China.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου της Βιέννης, του Δήμου Θεσσαλονίκης και του Αυστριακού Προξενείου, και σε συνεργασία με τον Οργανισμό Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, για την υποστήριξη των σωματείων Σύλλογος Φίλων Καρκινοπαθών Παιδιών «ΣΤΟΡΓΗ», Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, Οργάνωση Γυναικών «ΘΕΡΜΑΪΔΕΣ» , ΠΑΣΓ ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ

Ήταν μια μεγάλη προσπάθεια και συνεργασία πολλών φορέων, που προσέφερε διασκέδαση υψηλού επιπέδου στο κοινό της Θεσσαλονίκης.
Μεγάλος χορηγός της βραδιάς οι εταιρείες RIST και ORIS.

Χορηγοί τα ATTICA Department Stores,
Η εταιρεία Axel Accessories, η εταιρεία καλλυντικών Foltene, , ο επίσημος φορέας εξετάσεων της γερμανικής γλώσσας OSD, η πλαστικός χειρουργός Γιολάντα Πεπέ, το Πολυϊατρείο DOCTOR CARE , η εταιρεία τεχνολογίας περιβάλλοντος INTERGEO, οι κινηματογράφοι CINEPLEXX, το Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης, η αρωματοποιία ΖΟΝΙΟU, τα Κέντρα Ιατρικής Κοσμετολογίας VIVIFY, ο οίκος νυφικών PRONOVIAS, οι Μύλοι Σόγιας, το φοροτεχνικό γραφείο SEREFIDIS & PARTNERS.

Χορηγοί Επικοινωνίας: Ράδιο Θεσσαλονίκη, Ερωτικός, THESSNEWS,TV100,FM100,TV MAKEDONIA, ORATHESSALONIKI

Κατερίνα Παναγοπούλου (Πρόεδρος ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ) Ελεάνα & Απόστολος Τζιτζικώστα (Περιφερειάρχης) Andrea Bohm (Πρέσβης Αυστρίας)Η πλαστικός χειρουργός Γιολάντα Πεπέ με τον σύζυγό της Βασίλη ΚουβουκλιώτηΙφιγένεια Κουτσουβέλη & Κωνσταντίνος Λαγουμάκης της axelΕιρήνη & Δημήτρης Καρατσιουμπάνη του Doctor Care

The post VIENNA BALL THESSALONIKI 2018-Μια μαγική βραδιά στο Μέγαρο Μουσικής… appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα