Tι τραβάνε και οι διάσημοι! Ο απαράβατος όρος που έθεσε το παλάτι στη μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ…

Ο πριγκηπικός γάμος έχει τελειώσει και η ζωή στο παλάτι επέστρεψε στους φυσιολογικούς ρυθμούς.Ωστόσο, η ζωή της Ντόρια Ράγκλαντ, της μητέρας της Μέγκαν Μαρκλ άλλαξε άρδην, ειδικά μετά τον όρο που της έχει επιβάλει το παλάτι.

Σύμφωνα με το Radar Online η Ντόρια Ράγκλαντ είναι πολύ στενοχωρημένη επειδή το παλάτι της ζήτησε να υπογράψει ένα έγγραφο που την διατάζει, ουσιαστικά, να παραμείνει σιωπηλή για όλα τα πράγματα που περιβάλλουν τη νέα ζωή της κόρης της Μέγκαν

Μαρκλ.

«Η Ντόρια δεν μπορεί να μιλήσει, να αναφερθεί ή έστω να υπονοήσει ότι αναφέρεται στην κόρη της Μέγκαν Μαρκλ και τη νέα της ζωή, εκτός κι αν πριν μιλήσει ενημερώσει τη βασιλική οικογένεια» ανέφερε η πηγή. «Την έχουν κάνει να σιωπήσει και την έβαλαν να υπογράψει ένα συμφωνητικό εχεμύθειας πως δεν θα αποκαλύψει τίποτα».

Η συμφωνία αυτή δεν επιτρέπει στην Ντόρια Ράγκλαντ ούτε να μιλήσει στους πολύ στενούς της φίλους που περίμεναν να μάθουν τα πάντα για το γάμο. «Οι φίλοι της ρωτούν πώς ήταν ο γάμος, πώς ήταν το φαγητό, ρωτούν πόσο ευτυχισμένη είναι η Μέγκαν και η Ντόρια απλά κουνά τους ώμους της» εξηγεί η πηγή. «Δεν είπε ούτε μια λέξη. Είναι τόσο λυπηρό. Η δύστυχη είναι πολύ στενοχωρημένη».

The post Tι τραβάνε και οι διάσημοι! Ο απαράβατος όρος που έθεσε το παλάτι στη μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ… appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα