Oι εβδομαδιαίες προβλέψεις από τον Σταύρο Μιχαήλο…

ΕΒΔΟΜΑΔΑ 1 Οκτωβρίου – 7 Οκτωβρίου 2018
Eυχαριστούμε τον Σταύρο Μιχαήλο και το provlepseis.gr

ΚΡΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ίσως να χρειαστεί να προσφέρετε τη βοήθειά σας σε κάποια πρόσωπα.
Το διάστημα αυτό είναι πολύ πιθανό να ανατραπούν κάποιοι στόχοι και κάποια από τα σχέδιά σας. Μην το βάζετε κάτω και εκτιμήστε τα σκαμπανεβάσματα και τα μαθήματα που μας δίνει η ζωή.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Οι επαγγελματικές προκλήσεις αυξάνονται καθώς απλώνεστε για να πετύχετε ιδιαίτερους στόχους. Η τύχη φτάνει σε κάποιους από εσάς μέσα από την υποστήριξη ενός συναδέλφους

και σε κάποιους άλλους απ’ τις εξελίξεις των γεγονότων.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ο σύντροφός σας θα είναι έτοιμος να κατανοήσει τις αδυναμίες σας και θα σας βοηθήσει να ζήσετε ευχάριστα και ερωτικά μαζί του.
Εάν είστε σε αναζήτηση συντρόφου φανείτε προσεχτικοί καθώς η επιλογή σας θα εξαρτηθεί μόνο και μόνο από την εξωτερική του εμφάνιση.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αποφύγετε συγκρούσεις με συνεργάτες ή ακόμη και το σύντροφό σας για θέματα οικονομικού χαρακτήρα και ας είστε προσεκτικότεροι εάν διαχειρίζεστε χρήματα άλλων.

ΤΑΥΡΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Αρκετά καλή περίοδος για αρκετούς Ταύρους. Το διάστημα αυτό θα σας δοθούν οι δυνατότητες για να επεκτείνετε τις γνώσεις και τις εμπειρίες σας.
Όσο για το Σαββατοκύριακο είναι βέβαιο πως ένα ταξίδι αναψυχής θα ανανεώσει εσάς και το σύντροφό σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η περίοδος αυτή, φέρνει ανακατατάξεις στο επαγγελματικό στερέωμα, που θα αποδειχθούν θετικές για τους περισσότερους του ζωδίου σας.
Κάποιοι από εσάς ενδέχεται να μην μπορούν να συνεργαστούν με τους άλλους στο χώρο της δουλειάς τους και να συγκρούονται για ασήμαντα θέματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η αναζήτηση συντρόφου με σκοπό την κατανόηση των συναισθημάτων και επιθυμιών σας θα θεωρείτε δεδομένη αυτή τη βδομάδα. Ενδέχεται κάποιο αλλοδαπό πρόσωπο να ταράξει την σχετικά ήρεμη ζωή σας στα τέλη της βδομάδας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το διάστημα αυτό σας βοηθά να περιορίσετε τα έξοδά σας. Οι προσπάθειες που καταβάλατε το τελευταίο διάστημα θα σας βοηθήσουν να ανταπεξέρθετε με άνεση στις υποχρεώσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
ΓΕΝΙΚΑ
Αυτή τη βδομάδα θα κληθείτε σε μία γενική ανασυγκρότηση απόψεων και ιδεών, και πολλοί από εσάς θα οδηγηθείτε σε ουσιαστικές αναθεωρήσεις ακόμη και στο περιβάλλον σας.
Οι φιλελεύθερες ιδέες που αποκτάτε από ευρύτερα πεδία ενδιαφέροντος θα αλλάξουν τον τρόπο σκέψεις σας με τρόπους ζωτικής σημασίας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Το να βρείτε λύσεις για θέματα που σας απασχολούν από καιρό θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο τώρα, καθώς θα πρέπει να εστιάσετε το ενδιαφέρον σας στους στόχους που έχετε χαράξει για το μέλλον σας και δεν είναι καλό να σας καθυστερούν υποθέσεις απ’ το παρελθόν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τις μέρες αυτές να αναμένετε ένα αρμονικό περιβάλλον στο σπίτι που αντανακλά και στη σχέση σας με το σύντροφο, καθώς ο δεσμός σας μετά από τις πρόσφατες δοκιμασίες που πέρασε ενισχύεται απ’ τις πλανητικές επιδράσεις.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Υπάρχει περίπτωση να έρθετε σε αντίθεση με τους άλλους για θέματα οικονομικά ή ακόμα και κληρονομικά με αποτέλεσμα να αλλάξετε τη στάση σας απέναντί τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Εάν έχετε φίλους που βρίσκονται μακριά σας, καλό θα είναι να μάθετε τα νέα τους. Η διάθεσή σας θα κυμανθεί σε αρκετά καλά επίπεδα, ενώ θα μπορέσετε να κατανοήσετε και την εποχή που έρχεται.
Σοβαρές οι πιθανότητες για ταξίδια και διαμονή σε μακρινούς τόπους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Φίλοι και συνεργάτες φαίνονται διατεθειμένοι να είναι μαζί σας τώρα που έχετε μερικές επαγγελματικές δυσκολίες. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Στις αρχές της βδομάδας εύστοχες θα είναι οι δραστηριότητες σας σκοπεύοντας στο κέντρο των καταστάσεων.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μια καλή εβδομάδα για να ανανεώσετε κάποια πράγματα μέσα στη σχέση σας. Αυξημένη διάθεση για περιπέτειες ή αισθηματικές υποθέσεις πιθανόν να σας οδηγήσει σε μια ευχάριστη εβδομάδα.
Οι τελευταίες δύο ημέρες της εβδομάδας, θεωρούνται ιδιαίτερα ευνοϊκές για τα αισθηματικά σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Φανείτε προσεχτικοί στα οικονομικά σας ζητήματα και αποφύγετε τα περιττά έξοδα. Πιθανόν κάποια ζημιά στο χώρο του σπιτιού σας να σας αναγκάσει να προβείτε σε δαπάνες – επισκευές.

ΛΕΩΝ
ΓΕΝΙΚΑ
Η διάθεσή σας θα κυμανθεί σε καλά επίπεδα, αλλά θα σας είναι λίγο δύσκολο να συγκεντρωθείτε στις καθημερινές σας ασχολίες και να σκεφθείτε τα προβλήματά σας, εφόσον θα βρίσκεστε σε μία διαρκή αναζήτηση νέων καταστάσεων.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Οι περισσότεροι από εσάς κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών θα εργαστούν με προθυμία για να τακτοποιήσουν τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.
Αυτές τις μέρες, θα προσπαθήσετε να ωφεληθείτε από τις διασυνδέσεις και την επιρροή συνεργατών, φίλων και συντρόφων.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είναι σχετικά εύκολο τώρα να κατανοήσετε πως αυτή η περίοδος θα είναι αφιερωμένη στις απολαύσεις και οι σχέσεις σας θα ξαναβρούν την αρμονία που επιζητούσατε.
Η γοητείας σας, φροντίζει να κερδίσετε τις καλύτερες εντυπώσεις το Σαββατοκύριακο.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η προθυμία να συνεργαστείτε σε μια κοινή δουλειά θα ανεβάσει πολύ ψηλά το εισόδημά σας. Αυξημένες προβλέπονται να είναι οι δαπάνες μετακινήσεων και επικοινωνιών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Θα έχετε αρκετές δυνατότητες για να προβληθείτε, να επικοινωνήσετε με αγαπημένα πρόσωπα και να περάσετε τις ιδέες σας.
Αποφύγετε να τρώτε παραπάνω από το κανονικό και κάντε φίλοι μου μία δίαιτα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Είναι σχεδόν βέβαιο πως θα αποσπάσετε κολακευτικά λόγια στην εργασία σας, από άτομα που παίζουν πρωτεύων ρόλο στην επαγγελματική σας εξέλιξη.
Στα μέσα της βδομάδας δημιουργήστε κλίμα διαλόγου και καλής θέλησης αλλά αποφύγετε να συνεργαστείτε με άτομα που δεν σας εμπνέουν εμπιστοσύνη.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Φροντίστε αυτή την περίοδο να περάσετε ευχάριστες στιγμές με τον άνθρωπό σας. Η ευγένεια, η προσεγμένη σας εμφάνιση και η γοητεία σας γενικότερα έλκουν τους εκπροσώπους του αντίθετου φύλου κοντά σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Να είστε προσεχτικοί στην εργασία σας τις τρεις πρώτες μέρες της βδομάδας για να μην «πέσετε» σε σφάλματα που θα είστε υποχρεωμένοι να πληρώσετε απ’ την τσέπη σας.

ΖΥΓΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Αυτή τη βδομάδα η προσοχή σας θα είναι στραμμένη στο σπίτι και στις οικογενειακές σας υποχρεώσεις. Θα αγωνίζεστε να εξασφαλίσετε τις θέσεις και τα συμφέροντα των δικών σας ανθρώπων.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η δραστηριότητα σας θα είναι καλό να στραφεί στις υποχρεώσεις που αφήσατε στο παρελθόν και γενικά σε εκκρεμότητες. Φροντίστε οι πράξεις σας να είναι όσο το δυνατόν πιο νομότυπες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η ερωτική σας ζωή θα βρίσκετε σε πολύ καλύτερα επίπεδα και ο αισθησιασμός σας θα είναι αυξημένος. Την περίοδο αυτή, θα συνειδητοποιήσετε ποια είναι τα συναισθήματά σας και θα δείτε το επίπεδο των προσωπικών σας σχέσεων.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Θα πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί τις πρώτες πέντε ημέρες στον οικονομικό και περιουσιακό τομέα του ωροσκοπίου σας και να περιορίσετε κάθε σας δοσοληψία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Οι ευκαιρίες μετά από μία περίοδο δυσκολιών που πέρασε θα δώσουν τώρα την ευκαιρία να τακτοποιήσετε πολλές καταστάσεις και ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας.
Η ζωτικότητά σας θα κυμανθεί σε καλά επίπεδα, εάν δείξετε την απαραίτητη φροντίδα στην διατροφή σας και εάν φροντίσετε ώστε να υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος για ξεκούραση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Συνεχίστε τις προσπάθειές σας για να αυξηθεί η πελατεία σας και μην διστάζετε να αναλάβετε καινούργιες επαγγελματικές υποχρεώσεις.
Η ενασχόληση με επιχειρήσεις απαιτεί εκ μέρους σας συγκέντρωση τόλμη και υπευθυνότητα για να καρποφορήσουν. Πολύ καλή περίοδος για τους καλλιτέχνες του Ζωδίου σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αποφύγετε να εκλογικεύσετε συναισθήματα που πηγάζουν απ’ το βαθύτερο εγώ σας και εκφράστε τα αφιλτράριστα προς το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει στα τέλη της βδομάδας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η αύξηση του εισοδήματός σας, με ανάλογη αύξηση και των δαπανών σας, είναι αναμενόμενη αυτή την εποχή. Πολλοί από εσάς, θα σκεφτούν για την εξασφάλιση των παιδιών τους, προβαίνοντας σε αγορά ακινήτου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Πιθανόν κάποια άτομα του κοινωνικού σας περίγυρου να αισθανθούν ιδιαίτερη έλξη από εσάς. Πολλά πράγμα τα έχουν αλλάξει στη ζωή σας και ίσως να μην έχετε ακόμη προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες που επικρατούν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Τα αποτελέσματα κάποιας επαγγελματικής συμφωνίας γραπτής ή προφορικής είναι πιθανόν να φανούν με θετικά –για τους περισσότερους από εσάς- αποτελέσματα μακροπρόθεσμα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Βρίσκεστε σε ένα διάστημα που θα πρέπει να γλεντήσετε και να χαρείτε τη ζωή και τις στιγμές που θα σας προσφέρει με τον αισθηματικό σας σύντροφο.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Στον οικονομικό τομέα μπορεί να μην προβλέπονται θεαματικές αλλαγές αυτή τη βδομάδα αλλά οι πλανητικές όψεις συνηγορούν με τη σκέψη σας για να αποκαλύψετε νέες πηγές εσόδων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Οι μέρες αυτές θα είναι ευνοϊκές για να αναλάβετε επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις.
Απελευθερωθείτε από κάθε καταπιεστική και ανορθόδοξη ιδέα που κουβαλούσατε στο παρελθόν και κοιτάξτε τη ζωή κατάματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Το διάστημα αυτό θα φέρει μία ανοδική τάση στα επαγγελματικά σας επεκτείνοντας τις δραστηριότητές σας. Η ανάληψη των ευθυνών σας σε συνδυασμό με την ολοκλήρωση των επαγγελματικών σας στόχων αναγνωρίζονται τόσο απ’ την πελατεία όσο και απ’ την εργοδοσία σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το διάστημα αυτό φαίνεται να σας αναγκάζει να κάνετε υποχωρήσεις προς το σύντροφο και τις απαιτήσεις του. Αποφύγετε να ανακατευθείτε με τα οικονομικά και περιουσιακά ζητήματα του συντρόφου σας.
Περισσότερες από ποτέ ευκαιρίες για να διασκεδάσετε και να ψυχαγωγηθείτε με την παρέα σας, θα σας δοθούν τώρα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αποφύγετε αυτή την περίοδο να χρεώνετε τις πιστωτικές σας κάρτες για άσκοπες αγορές που αργότερα θα μετανιώσετε και προσπαθήστε να περάσετε όσο το δυνατόν πιο λιτά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Καλή περίοδος για να ασχοληθείτε με πράγματα που σας ευχαριστούν, να υποστηριχτούν απ’ το περιβάλλον οι προσπάθειες που καταβάλετε και να αποκτήσετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.
Τις μέρες αυτές, Προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε κατάλληλα οποιαδήποτε εμπειρία και δοκιμάστε κάτι καινούργιο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Εξετάστε προσεχτικά όλες τις λεπτομέρειες και αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις τόσο για τα επαγγελματικά σας ζητήματα όσο και για τα οικονομικά σας.
Οι μέρες αυτές θεωρούνται ευνοϊκές για να βρείτε λύσεις σε χρονίζοντα προβλήματα της δουλειάς σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Εκφράστε άφοβα συναισθήματα και επιθυμίες στα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν ερωτικά. Καθώς περνούν οι μέρες, βελτιώνεται η ατμόσφαιρα επηρεάζοντας θετικά τα συναισθήματά σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Πιθανόν να χάσετε τη συνηθισμένη προσοχή σας στα οικονομικά αν συνεχίσετε να ξοδεύετε σε αυθόρμητες ή πολυτελής αγορές στις 1, 3, 4 Οκτωβρίου.

ΙΧΘΕΙΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Οι επιθυμίες του παρελθόντος αρχίζουν να πραγματοποιούνται μέσα από συλλογικές δραστηριότητες. Τις μέρες αυτές άλλοι καλείτε και άλλοι φιλοξενείτε γνωστούς και φίλους περνώντας ατέλειωτες ώρες στο σπίτι.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Τις πρώτες τέσσερις μέρες της βδομάδας αυτής θα καταπιαστείτε περισσότερο με τις ασχολίες σας και θα παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες συντονισμού των προσπαθειών σας. Η επαγγελματική άνοδος προϋποθέτει συσκέψεις με τους συναδέλφους σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το ερωτικό στοιχείο και η ανταπόκριση που θα βρείτε από το άλλο φύλο είναι δεδομένο. Εάν είστε αδέσμευτοι εκφράστε τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας στις καινούργιες σας γνωριμίες και όλα θα εξελιχθούν καλά.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Στον οικονομικό τομέα μπορεί να μην προβλέπονται θεαματικές αλλαγές αυτή τη βδομάδα αλλά οι πλανητικές όψεις συνηγορούν με τη σκέψη σας για να αποκαλύψετε νέες πηγές εσόδων.

The post Oι εβδομαδιαίες προβλέψεις από τον Σταύρο Μιχαήλο… appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα