Oι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας…

Ευχαριστούμε τον Σταύρο Μιχαήλο και το provlepseis.grΚΡΙΟΣ
Η επέκταση των δραστηριοτήτων σας, απαιτεί περισσότερα κεφάλαια και σκληρή δουλειά για να αποδώσει τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Οι αστρολογικοί παράγοντες σήμερα επηρεάζουν την εξωτερική σας εμφάνιση και την συμπεριφορά σας αντανακλώντας θετικά στην αισθηματική σας ζωή.
ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα θα αντλήσετε χρήσιμες πληροφορίες που θα σας χρειαστούν αργότερα. Σας χαρίζονται ευχάριστες και ερωτικές στιγμές. Τα αισθηματικά προβλήματα ξεπερνιούνται και εσείς

ξεκινάτε δεσμούς με νέες γνωριμίες.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Καλό θα είναι να μην πάρετε καμία ακόμη απόφαση καθώς θα βλέπετε τα πράγματα υποκειμενικά και θα κάνετε λάθος. Έντονα συναισθήματα και διαθέσεις θα κυριαρχήσουν τους περισσότερους από εσάς. Κάποια από αυτά θα έχουν αντίκτυπο στο δεσμό τους.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η πνευματική διαύγεια σας βοηθά να ελευθερωθείτε από την καθημερινότητα και τα άγχη σας. Προσέξτε τον τρόπο με τον οποίο πλησιάζετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Η υπερβολική οικειότητα και η άνεσή σας ίσως προκαλέσουν την οργή του.
ΛΕΩΝ
Σήμερα είναι μια μέρα που είναι πιθανό ένας κεραυνοβόλος έρωτας να μπει στη ζωή σας. Αφεθείτε στη μαγεία των στιγμών. Έχετε μια καλή ευκαιρία με τα κομμάτια των πληροφοριών που μαζεύετε από εδώ κι από εκεί να φτιάξετε ένα ενιαίο σύνολο για το θέμα που σας ενδιαφέρει.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Καταφεύγετε στην κριτική και τον υπολογισμό, επιζητώντας την ποσοτικοποίηση των αναγκών σας, ξεχνώντας πως πάνω απ’ όλα ο άνθρωπος είναι «ψυχή» και όχι αριθμοί. Οι περισσότεροι από εσάς θα αναζητούν περισσότερες απολαύσεις. Η ανταμοιβή τους θα είναι το απρόβλεπτο ‘χτύπημα‘ της πόρτας τους απ’ τον Έρωτα.
ΖΥΓΟΣ
Σήμερα θα πιστέψετε πως όποιος έχει τα χρήματα έχει τα πάντα. Είναι όμως έτσι; Ή επιμένετε να πάρετε ένα μάθημα ζωής με απρόβλεπτες συνέπειες; Η διάθεσή σας για οικονομική εξασφάλιση και επέκταση θα σας κατευθύνει να δραστηριοποιηθείτε σε κάποιες δουλειές που θα αυξήσουν τα εισοδήματά σας.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Καλό θα είναι να μην ανακατεύετε φίλους και δουλειές, καθώς αυτά τα πράγματα είναι εντελώς αντίθετα εφόσον η φιλία δεν μπορεί να συμβιβαστεί με το κέρδος, τις επιχειρήσεις και τον ανταγωνισμό.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Έχετε την ανάγκη να ξοδέψετε είτε αγοράζοντας ένα δώρο για το σύντροφο είτε διασκεδάζοντας μαζί του. Κάντε ότι σας εκφράζει χωρίς να υπερβάλλετε.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Φροντίστε τον προσωπικό σας χώρο με τη βοήθεια του συντρόφου σας. Αλλάξτε τη διακόσμηση, βάλτε χρώματα στη ζωή, στον έρωτά σας. Ανανεωθείτε ψυχικά. Θα μπορέσετε να αντεπεξέρθετε με άνεση στις τρέχουσες υποχρεώσεις σας.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η προοπτική της καριέρας σας συμπορεύεται με την ευστοχία σας και στον τομέα συνεργασίες και συμμαχίες. Οι συναισθηματικές σας διαθέσεις θα είναι έντονες και δεν αποκλείετε να συνειδητοποιήσετε πως θα προβάλετε «ξένες» προς εσάς διαθέσεις και επιθυμίες.
ΙΧΘΥΣ
Η διάθεση σας, δεν θα είναι και τόσο καλή σήμερα, για λόγους που ούτε και εσείς μπορείτε να εξηγήσετε. Υπάρχει η πιθανότητα κάποιο πρόσωπο από τον ευρύτερο επαγγελματικό χώρο να σας εκδηλώσει με διακριτικό τρόπο το ερωτικό του ενδιαφέρον.

The post Oι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας… appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα