Oι αστρολογικές προβλέψεις για ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/12

ΚΡΙΟΣ
Μια είδηση που αφορά οικονομικό θέμα ενδεχομένως να σας στεναχωρήσει πρόσκαιρα. Αφήστε τις μελαγχολικές σκέψεις και χαρείτε αυτά που σας δίνονται. Ανανεωθείτε και κατακτήστε ξανά τον/την αγαπημένο/η σας!


ΤΑΥΡΟΣ
Ζητήματα οικογενειακού ενδιαφέροντος απαραίτητες αναδιαρθρώσεις στο οικονομικό σας σχέδιο και πρωτοβουλίες στον εργασιακό τομέα εγκαινιάζει η μέρα για τους περισσότερους από εσάς. Μην είστε και πάρα πολύ κατηγορηματικοί, έστω και αν υπάρχει διαφορετική άποψη απ’ το ταίρι σας.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η αισιοδοξία και η πίστη σας θα είναι τα βασικά συστατικά για την προαγωγή

και την πραγματοποίηση των στόχων σας. Η μέρα σας κάνει να αναζητάτε μία καλύτερη επικοινωνία. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που σας δίνετε για μια βόλτα με τον αγαπημένο/η σας.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο συνδυασμός της δράσης σας, σας προτρέπει στην ουσία να παραμερίσετε το στενό προσωπικό συμφέρον και να υψωθείτε πάνω από την ατομική σας υπόσταση. Κάποιοι από εσάς θα αναζητούν τον μεγάλο έρωτα που θα καλύψει τα συναισθηματικά τους κενά.
ΛΕΩΝ
Εκφράστε άφοβα τα συναισθήματά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και κάντε τις προτάσεις σας. Θα περάσετε ευχάριστα οι δυο σας. Η τύχη θα είναι μαζί σας και θα επιτύχετε σε ότι αναλαμβάνετε.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μην απογοητεύεστε απ’ τις διακυμάνσεις του συντρόφου. Τα συναισθήματά του για εσάς είναι έντονα, αλλά η καθημερινότητα τον πιέζει αφάνταστα. Ο τρόπος που θα κινηθείτε θα προσδιορίσει πολλά πράγματα στα επαγγελματικά σας.
ΖΥΓΟΣ
Μην είστε απρόσεχτοι σε οικονομικά ζητήματα ιδιαίτερα εάν διαχειρίζεστε χρήματα τρίτων. Μην σας κάνει εντύπωση εάν δεχθείτε ανώνυμα ή ακόμα και βουβά τηλεφωνήματα στο κινητό σας …Γνωρίζετε ποιος θέλει να σας ακούσει…
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα έχετε την ανάγκη να προσφέρετε τη βοήθειά σας και να δείξετε στους άλλους τις ευαισθησίες σας. Οι αναποδιές που παρουσιάζονται στα επαγγελματικά να μην μεταφέρονται και στα προσωπικά. Το βράδυ θα ζήσετε ρομαντικές στιγμές.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Διάφορες σκέψεις αρκετά δημιουργικές θα θελήσετε να εκφράσετε στα άτομα που βρίσκονται κοντά σας αλλά θα πρέπει να δεχτείτε και μία διαφορετική άποψη. Το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στα αισθηματικά και αυτό από μόνο του θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τα συναισθήματά σας.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Επικοινωνήστε με το σύντροφό σας και βρείτε λύσεις στα προβλήματα που εδώ και καιρό σας απασχολούν και θολώνουν τα ‘νερά‘ της σχέσης σας. Η διαίσθησή σας θα είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένη και θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε κάποιες καταστάσεις που συμβαίνουν γύρω σας.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ενεργήστε με περισσότερη σκέψη στα αισθηματικά σας και όπως προστάζουν οι καταστάσεις. Η αντίθεση απόψεων με το σύντροφό σας δεν βοηθά. Εκφράστε τις ιδέες σας και κάθε αντίληψη που έχετε στους φίλους σας.
ΙΧΘΥΣ
Αποφύγετε κάθε δυσάρεστη σκέψη και εάν συμβεί κάτι τέτοιο δεν είναι ανάγκη να μεταδώσετε τις απαισιοδοξίες σας και στους άλλους. Θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τις προσωπικές και ερωτικές σας σχέσεις. Εκφράστε συναισθήματα και επιθυμίες και ζήστε ευχάριστες στιγμές.

Ευχαριστούμε τον Σταύρο Μιχαήλο και το provlepseis.gr

The post Oι αστρολογικές προβλέψεις για ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/12 appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα