Aπίστευτο περιστατικό με τη Lindsay Lohan! Προσπάθησε να αρπάξει παιδιά προσφύγων…

Ένα απίστευτο περιστατικό εξελιχθεί στη Μόσχα, με πρωταγωνίστρια τη Lindsay Lohan και προσφυγόπουλα.

Η διάσημη ηθοποιός-περσόνα και επιχειρηματίας προσπάθησε να αποσπάσει ένα μικρό προσφυγόπουλο από την οικογένειά του, κάνοντας μάλιστα live μετάδοση στο Instagram.Στο βίντεο φαίνεται να προσεγγίζει τους πρόσφυγες που κάθονται σε ένα δρόμο στην Μόσχα. Πρόκειται για ένα ζευγάρι με τα δυο παιδιά του. Η ηθοποιός-επιχειρηματίας αρχίζει να τους μιλάει και να τους λέει πως «θέλω

να πείτε στην Αμερική τι χρειάζεστε, και εγώ θα σας το δώσω».

Το ζευγάρι συνεχίζει να αρνείται να πάει μαζί με μια άγνωστη κάπου, επειδή τους λέει πως «είναι καλός άνθρωπος», κάτι που φαίνεται πως εξόργισε την… κακομαθημένη Lindsay και άρχισε να τους φωνάζει. «Είστε ντροπή της αραβικής κουλτούρας», «δεν φεύγω μέχρι να σας πάρω μαζί μου» έλεγε. Οι πρόσφυγες σηκώθηκαν να φύγουν από το σημείο για να απαλλαχτούν από την σταρ, με την Lohan να τους ακολουθεί φωνάζοντας.

«Δεν θα σταματήσω, μπορώ να περπατάω για πάντα. Όλος ο κόσμος βλέπει τώρα τι συμβαίνει» έλεγε κατά την διάρκεια της live μεταδοσής που έκανε στα social media. Η κατάσταση ξέφυγε εντελώς όταν η Lohan άπλωσε το χέρι της για να αρπάξει το ένα από τα παιδιά. Όπως είναι φυσικό η μητέρα του αντέδρασε, γυρίζοντας και δίνοντας μια μπουνιά στην Αμερικανίδα, η οποία μετά δήλωνε «τρομοκρατημένη» από το γεγονός.

The post Aπίστευτο περιστατικό με τη Lindsay Lohan! Προσπάθησε να αρπάξει παιδιά προσφύγων… appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα