Ξεκίνησε από το Λουτρό το Sfakia Sky Marathon (φωτο – βίντεο)

Με τη συμμετοχή δεκάδων αθλητών ξεκίνησε το πρωί ο ιδιαίτερα απαιτητικός αγώνας ορεινού τρεξίματος «Sfakia Sky Marathon» που διοργανώνουν τo Αθλητικό σωματείο «ΑΡΚΑΛΟΣ» με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Σφακίων.

συνδιοργανώνουν στις 28-29 Οκτωβρίου 2023, στην περιοχή των Σφακίων τους ορεινούς αγώνες τρεξίματος με την ονομασίες «Sfakia Sky

Marathon», «Sfakia Vertical Run» καθώς και τον παιδικό αγώνα «Arkalaki».

Η εκκίνηση της διαδρομής δόθηκε στις 8:00 π.μ. από το Λουτρό Σφακίων, με τους αθλητές να καλούνται να καλύψουν μια απόσταση 43 χιλιομέτρων διασχίζοντας την κορυφή των Λευκών Ορέων (Πάχνες 2.454m) και τερματίζοντας στην πλατεία της Ανώπολης.

Δείτε εικόνες από την έναρξη του αγώνα στο Λουτρό

Αύριο Κυριακή 29 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί το «Sfakia Vertical Run». Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στις 10:50 π.μ στο Λουτρό Σφακίων και ο τερματισμός στην πλατεία της Ανώπολης. Επίσης την Κυριακή 29 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί ο παιδικός αγώνας «Arkalaki run 2022» συνολικής απόστασης 1km. Στον αγώνα μπορούν να συμμετέχουν παιδιά έως και 12 ετών και η εκκίνηση θα δοθεί στις 12:00 μ.μ. στην πλατεία της Ανώπολης.

sportcaster.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα