Βίντεο-ντοκουμέντο από τη σύγκρουση του ΙΧ με τραμ: Η στιγμή που το αυτοκίνητο χάνει τον έλεγχο και πέφτει πάνω στο τραμ


Βίντεο από τη στιγμή της σύγκρουσης του αυτοκινήτου με το τραμ στο Φάληρο, που είχε σαν αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό μιας γυναίκας και τον βαρύ τραυματισμό ενός άνδρα φέρνει στη δημοσιότητα το Protothema.gr.

Στο βίντεο φαίνεται το τραμ να κινείται κανονικά στη διαδρομή του, όπως και τα υπόλοιπα αυτοκίνητα στο ανοδικό ρεύμα της Ποσειδώνος. Ξαφνικά το ασημένιο Peugeot

που κινείται στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας κάνει δεξιά και πέφτει με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο τραμ. Τόσο στο πεζοδρόμιο όσο και στη στάση υπήρχαν πολλοί άνθρωποι που άλλοι περίμεναν το τραμ και άλλοι περίμεναν για να περάσουν απεναντι.

Στο βίντεο επίσης φαίνεται ότι δευτερόλεπτα πριν το αυτοκίνητο πέσει πάνω στο τραμ, ένας πεζός που προσπαθούσε να περάσει από τη διάβαση στις ράγες του τραμ, να πέφτει αλλά αμέσως μετά να ξανασηκώνεται, με τις πληροφορίες να αναφέρουν για έναν ακόμη τραυματία, πεζό.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Στο σημείο έσπευσαν το ΕΚΑΒ (δύο μοτοσικλέτες και ένα ασθενοφόρο) και Αστυνομία . Η σορός του θύματος μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας ενώ ένας άνδρας που τραυματίστηκε βαριά διακομίσθηκε στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας.

Λόγω του δυστυχήματος έχουν σημειωθεί έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο δίκτυο του Τραμ. Συγκεκριμένα στη Γραμμή 6 η κυκλοφορία διεξάγεται στο τμήμα Μουσών- Σύνταγμα και στη Γραμμή 7 η κυκλοφορία διεξάγεται στα τμήματα Ασκληπιείο Βούλας – Πικροδάφνη & Αγία Τριάδα – Μπάτης.

#AlphaNews: Έκτακτη Είδηση – #Τροχαίο σημειώθηκε πριν από λίγο στο Παλαιό Φάληρο, ανάμεσα σε #τραμ και όχημα ιδιωτικής χρήσης.#alphatv pic.twitter.com/XaxlMWMNbE

Alpha News (@AlphaNewsGR) December 14, 2023

protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βίντεο-ντοκουμέντο,vinteo-ntokoumento