Το «ευχαριστώ» και η επιβράβευση των Χανίων στους φιλάθλους που βρέθηκαν στο Ελ Πάσο

Τα Χανιά είχαν τον κόσμο στο πλευρό τους στο χθεσινό παιχνίδι με την Athens Kallithea στο Ελ Πάσο και με ανακοίνωσή τους ευχαρίστησαν όλους όσους βρέθηκαν στο γήπεδο για να στηρίξουν την ομάδα. Όπως προκύπτει από την ανακοίνωση αλλά και από το ρεπορτάζ οι φίλαθλοι των Χανίων δέχθηκαν μετά το τέλος του αγώνα επίθεση από ανεγκέφαλους στην κερκίδα που βρίσκονταν, κάτι για το οποίο πήρε θέση η ΠΑΕ.

Παράλληλα, η διοίκηση της ομάδας

αποφάσισε ως ένδειξη ευγνωμοσύνης να τους παραχωρήσει δωρεάν είσοδο για τον επόμενο αγώνα στα Χανιά ή στην Αθήνα στους φιλάθλους που βρέθηκαν χθες στο Ελ Πάσο.

Η ανακοίνωση των Χανίων:

Όλος ο οργανισμός της ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ (διοίκηση, στελέχη, προπονητικό-τεχνικό-ιατρικό τιμ, ποδοσφαιριστές) νιώθουμε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε, από καρδιάς, τους δεκάδες φιλάθλους της ομάδας μας, ειδικά όσους ταξίδεψαν από τα Χανιά, για την παρουσία και τη θερμή συμπαράσταση τους στον χθεσινό εκτός έδρας αγώνα με την Athens Kallithea.

Λυπούμαστε για τα θλιβερά εις βάρος τους γεγονότα, που έλαβαν χώρα μετά τη λήξη του αγώνα, από ορισμένους ανεγκέφαλους οπαδούς. Ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης για τη συνεχή στήριξή τους προς την ομάδα, ακόμα και με κίνδυνο της σωματικής ακεραιότητάς τους, όπως συνέβη χθες, η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ θα παραχωρήσει δωρεάν είσοδο για τον επόμενο αγώνα στα Χανιά ή στην Αθήνα σε όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας που έδωσαν χθες το «παρών» στο Στάδιο «Γρ. Λαμπράκης».

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΝΙΑ! ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ!

sportcaster.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα