Στα «κάγκελα» οι γονείς για τον ξυλοδαρμό των παιδιών τους σε σχολείο

Σχεδόν κάθε εβδομάδα ένα περιστατικό ξυλοδαρμού βλέπει το φως της δημοσιότητας με τις λεπτομέρειες κάθε φορά να προκαλούν ανατριχίλα. Η λίστα με τις περιοχές στις οποίες εμφανίζονται περιστατικά ωμής βίας μεταξύ ανηλίκων διευρύνεται. Ξυλοδαρμοί, μαχαιρώματα και χαρακώματα, μαλλιοτραβήγματα, αλλά και άγριοι καβγάδες μεταξύ καθηγητών και μαθητών καταγράφονται αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί η λύση που θα δώσει οριστικό τέλος σε αυτά τα φαινόμενα.

Τον

ξυλοδαρμό των παιδιών τους κατήγγειλαν γονείς στο Αγρίνιο

Νέα περιστατικά ενδοσχολικής βίας καταγγέλλουν γονείς στο Αγρίνιο. Ειδικότερα η Αστυνομία ερευνά ένα περιστατικό σε Γυμνάσιο και ένα σε Λύκειο της πόλης.

Την Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το agriniopress.gr σε Λύκειο του Αγρινίου τρεις νεαροί μαθητές φέρονται να χτύπησαν με γροθιές σε πρόσωπο και κεφάλι, να απείλησαν και να εξύβρισαν έναν 16χρονο, τόσο στον σχολικό χώρο όσο και κατά την αποχώρησή του από αυτόν. Ο ένας εξ αυτών δεν έχει προς ώρας ταυτοποιηθεί.

Για το περιστατικό υποβλήθηκε μήνυση από τον πατέρα του μαθητή. Για τα φερόμενα αδικήματα έχει σχηματιστεί δικογραφία για απειλή, πρόκληση σωματικών βλαβών, εξύβριση καθώς και σε βάρος εκπαιδευτικού του σχολείου για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Οι Αρχές ενεργούν έρευνες για να εξακριβώσουν τις ακριβείς παραμέτρους της υπόθεσης.

Η δεύτερη περίπτωση αφορά Γυμνάσιο του Αγρινίου, όπου επίσης την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου γονιός κατήγγειλε στην Αστυνομία τον ξυλοδαρμό του παιδιού του. Για το περιστατικό έχει σχηματιστεί η σχετική δικογραφία με τις έρευνες να είναι επίσης σε εξέλιξη.

dnews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Στα «κάγκελα» οι γονείς για τον ξυλοδαρμό των παιδιών τους σε σχολείο,