Σκληρή δοκιμασία για Χανιά στο “Γεντί Κουλέ” κόντρα στον Γιούχτα

Από το “Θ.Βαρδινογιάννης” …περνάει η πρώτη θέση στον Β’ όμιλο της Super League 2. Εκεί θα αναμετρηθούν το μεσημέρι (19/11, 15:00) ο Γιούχτας με τα πρωτοπόρα Χανιά σε ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα ματς της 8ης αγωνιστικής.

Οι κυανόλευκοι του Γιάννη Ταουσιάνη στοχεύουν αποκλειστικά στο τρίποντο που θα τους διατηρήσει δεδομένα στην κορυφή της βαθμολογίας, ανεξάρτητα τι θα γίνει στα ματς των άλλων μνηστήρων. Με έξι νίκες σε

επτά ματς και 18 βαθμούς τα Χανιά οδηγούν την κούρσα και θέλουν να παραμείνουν στη πρώτη θέση, αλλά ο Γιούχτας έχει αποδείξει ότι μόνο ευκαταφρόνητος αντίπαλος δεν είναι. Αν και πρωτοεμφανιζόμενος, εντός Κρήτης είναι αήττητος, μετρώντας έως τώρα τρεις νίκες και μια ισοπαλία στα παιχνίδια που έχει δώσει στο Βουζουνεράκειο που χρησιμοποίησε ως έδρα στα πρώτα τέσσερα εντός έδρας ματς.

Αποτέλεσμα, τόσο για ψυχολογικούς όσο και για βαθμοθηρικούς λόγους, θα ζητήσει και σήμερα στο Γεντί Κουλέ ελπίζοντας ότι το γήπεδο του ΟΦΗ, θα αποδεχθεί το ίδιο γούρικο με αυτό της Ιεράπετρας.

Σε αγωνιστικό επίπεδο ο τεχνικός των γηπεδούχων Νίκος Σουργιάς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ουσιαστικά να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα καθώς μοναδικοί απόντες θα είναι οι μόνιμα τραυματίες τον τελευταίο διάστημα Στακάκης και Γκίνη. Η αποστολή μάλιστα της ομάδας των Αρχανών θα γίνει γνωστή λίγες ώρες πριν το παιχνίδι με τα Χανιά.

Χωρίς Μανουσάκη τα Χανιά

Από την άλλη ο Γιάννης Ταουσιάνης, δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γιώργου Μανουσάκη ο οποίος προσβλήθηκε από ίωση και έμεινε εκτός την τελευταία στιγμή. Η απουσία του Ηρακλειώτη επιθετικού έρχεται να προστεθεί σε αυτές των τραυματιών Μπουρσέλη, Τσορνομάζ και Παναγιώτου.

Την αποστολή των Χανίων απαρτίζουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Καλογεράκης, Πενταράκης, Μπάτζιος, Σέχου, Μαζουλουξής, Κατσούρρι, Νίκολιτς, Σερβιλάκης, Σιλά, Λεμονής, Τσέλιος, Εντγκαρ, Ντίας, Ελευθεριάδης, Κόλα, Μιούλερ, Μάνος, Βουό, Μάναλης, Βόρφι

Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης θα είναι ο Μπαϊρακτάρης από την Αθήνα με βοηθούς τους Μητροφάνη και Νικολάου από την ίδια Ένωση και τέταρτο τον Μόσχου από το Λασίθι.

Να σημειωθεί τέλος ότι τα Χανιά δεν θα έχουν αυτή τη φορά τη συμπαράσταση των φιλάθλων τους, καθώς απαγορεύτηκε η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των οπαδών μετά από αίτημα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου.

sportcaster.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα