Σε τεντωμένο σκοινί ο γάμος της Τζένιφερ Λόπεζ με τον Μπεν Άφλεκ – Ζήτησε βοήθεια από την Γκάρνερ

Ο γάμος της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ περνάει δυσκολίες καθώς δημοσιεύματα του διεθνή τύπου τις τελευταίες ημέρες αναφέρουν πως το ζευγάρι μένει σε διαφορετικά σπίτια και πως οδεύουν προς το διαζύγιο.

Όμως η διάσημη καλλιτέχνιδα δεν φαίνεται πρόθυμη να χωρίσει από τον σύζυγο της και αναζήτησε βοήθεια σε μια απρόσμενη σύμμαχο, την Τζένιφερ Γκάρνερ, πρώην σύζυγο του Μπεν Άφλεκ όπως αποκαλύπτει η Daily Mail.

Σύμφωνα

με πηγές, η Λόπεζ και η Γκάρνερ έχουν έρθει σε επαφή καθώς η Λόπεζ προσπαθεί να διαχειριστεί τις δυσκολίες στον γάμο της. Αναφορές υποδεικνύουν ότι ο εθισμός του Άφλεκ στο ποτόπροκαλεί ανησυχία και στις δύο γυναίκες.

How Jennifer Garner is DESPERATELY trying to help ex-husband Ben Affleck save his two-year marriage to Jennifer Lopez – as the actresses fear he could relapse over the strain https://t.co/J3ltOLTGKD

Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb) May 21, 2024

Η Γκάρνερ εντοπίστηκε να επισκέπτεται την κατοικία του Άφλεκ στο Brentwood, προκαλώντας ερωτήματα για τη φύση της συμμετοχής της. Ταυτόχρονα, ο Άφλεκ έχει θεαθεί χωρίς τη βέρα του, και η Λόπεζ παρευρέθηκε μόνη της σε μια πρεμιέρα ταινίας, ενισχύοντας περαιτέρω τις φήμες.

«Η Jlo εμπιστεύθηκε την Jen γιατί ξέρει ότι είναι ένα από τα λίγα άτομα στον κόσμο που θα μπορούσαν να καταλάβουν τι περνάει», είπε η πηγή αποκλειστικά στο DailyMail.com.

«Η ίδια έχει περάσει τα ίδια με τον ίδιο άντρα και παρόλο που οι συνθήκες ήταν αρκετά διαφορετικές, είναι ακόμα ο ίδιος άντρας και αντιμετώπισαν κάποια από τα ίδια προβλήματα».

Η πηγή εξήγησε ότι η Γκάρνερ, θέλει να βοηθήσει να σωθεί ο γάμος τους καθώς εκτιμά την θετική επιρροή που είναι η Lopez στη ζωή του πρώην συζύγου της.

«Η Jen δεν θέλει ο Ben να βάλει τέλος σε αυτόν τον γάμο γιατί πραγματικά νοιάζεται για την JLo», είπε ο πληροφοριοδότης. «Πήγε στο σπίτι του για να μιλήσει μαζί του γι’ αυτό και να προσπαθήσει να τους κρατήσει μαζί.

Η JLo άκουσε αρκετές φορές από την Jen πόσο σημαντική είναι για τις ζωές όλων τους. Είναι μία από τις λίγες γυναίκες που μπορούν να φτάσουν στον Ben και να τον αποτρέψουν από το να βυθιστεί στην εξάρτησή του».

Ben Affleck Out Without Wedding Ring, First Time Since Split from J Lo | Click to read more https://t.co/iuW558EA3C

— TMZ (@TMZ) May 18, 2024

Άτομα κοντά στον Άφλεκ πιστεύουν ότι δείχνει ένα γνωστό μοτίβο συμπεριφοράς όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τα συζυγικά του προβλήματα.

«Ο Ben είναι απογοητευμένος αυτή τη στιγμή γιατί δεν έχει καμία διαφυγή από τα προβλήματά του, έτσι τρέχει μακριά», συνέχισε η πηγή.

«Ο μεγαλύτερος φόβος αυτή τη στιγμή είναι ότι θα αρχίσει να πίνει ξανά και ένας από τους λόγους που η Jen τον παρακολουθεί είναι για να βεβαιωθεί ότι αυτό δεν θα συμβεί».

Ο Άφλεκ δεν έχει κρύψει ότι ένιωσε πολύ «ντροπή» και «μετάνοια» για τον τρόπο που έληξε ο γάμος του με την Γκάρνερ το 2018.

Μιλώντας στους The New York Times το 2020, εξήγησε: «Έπινα σχετικά φυσιολογικά για πολύ καιρό. Αυτό που συνέβη ήταν ότι άρχισα να πίνω όλο και περισσότερο όταν ο γάμος μου κατέρρεε.

«Αυτό ήταν το 2015, 2016. Το ποτό, φυσικά, μου δημιούργησε περισσότερα συζυγικά προβλήματα».

Ο σταρ του Argo τελικά έκανε μια περίοδο αποτοξίνωσης τον Αύγουστο του 2018 αφού η Γκάρνερ το κανόνισε.

Ο σταρ του Gone Girl δήλωσε στη συνέχεια στο The Hollywood Reporter: «Η ιδέα ότι κατηγορούσα τη σύζυγό μου για το ποτό μου. Για να είμαι σαφής, η συμπεριφορά μου είναι εξ ολοκλήρου δική μου ευθύνη. Το σημείο που προσπαθούσα να κάνω ήταν λυπηρό».

Ο ηθοποιός εξήγησε τη σκέψη του κατά τη διάρκεια εκείνων των σκοτεινών στιγμών, θυμούμενος: «Ξέρεις, ήμουν σαν “Δεν μπορώ να φύγω εξαιτίας των παιδιών μου, αλλά δεν είμαι ευτυχισμένος. Τι να κάνω;”

«Και αυτό που έκανα ήταν να πιω ένα μπουκάλι ουίσκι και να κοιμηθώ στον καναπέ, που αποδείχθηκε ότι δεν ήταν η λύση

Αλλού, η πηγή τόνισε ότι το ζευγάρι συνεργάζεται για να ξεπεράσει αυτή τη δύσκολη περίοδο, με την Γκάρνερ να κάνει το καλύτερο δυνατό για να τους ενθαρρύνει.

«Η JLo και ο Ben προσπαθούν με όλες τους τις δυνάμεις να κάνουν αυτόν τον γάμο να δουλέψει και η Jen σίγουρα τους υποστηρίζει», πρόσθεσε η πηγή. «Τα παιδιά της Jen και του Ben αγαπούν την JLo σαν δεύτερη μαμά και θα ήταν καταστροφικό για αυτούς να τελειώσει αυτό.

«Υπάρχουν τόσοι πολλοί λόγοι για τους οποίους πρέπει να το δουλέψουν και πολύ λίγοι λόγοι για τους οποίους πρέπει να το τελειώσουν.»

Ο Ben και η Jennifer αρραβωνιάστηκαν στα τέλη του 2002, αλλά χώρισαν ένα χρόνο αργότερα πριν διακόψουν τη σχέση τους οριστικά το 2004.

Τον Απρίλιο του 2021, εθεάθησαν μαζί για πρώτη φορά μετά από περισσότερο από μια δεκαετία, πυροδοτώντας φήμες για σχέση.

Τελικά, δημοσιοποίησαν την αναζωπυρωμένη τους σχέση και παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2022.

Οι αναφορές για προβλήματα στον γάμο ξεκίνησαν νωρίτερα αυτόν τον μήνα όταν έγινε εμφανές ότι το ζευγάρι δεν είχε φωτογραφηθεί μαζί για 47 ημέρες.

Κατά τη διάρκεια αυτού του διαστήματος, η Λόπεζ εθεάθη να ψάχνει για σπίτι χωρίς αυτόν.

Αποκαλύφθηκε τότε ότι το ζευγάρι ζούσε χωριστά τους τελευταίους μήνες, με τον Άφλεκ να μένει σε ένα νοικιασμένο σπίτι.

«Η Jennifer και ο Ben είναι σε τεντωμένο σχοινί εδώ και αρκετό καιρό», ισχυρίστηκε ο πληροφοριοδότης.

«Ο Ben ξεκίνησε αυτή τη σχέση σκεπτόμενος ότι εκείνη είχε αλλάξει και δεν ενδιαφερόταν πλέον μόνο για τη φήμη αλλά για την αγάπη. Θέλει αυτό που θέλει και εκείνη – μια οικογένεια και κάποιον να γεράσει μαζί του.»

Η πηγή είπε ότι η χλιαρή ανταπόκριση στο τελευταίο άλμπουμ της Lopez, “This Is Me Now” – που γιορτάζει την ιστορία αγάπης του ζευγαριού – και οι κακές πωλήσεις εισιτηρίων για την επερχόμενη περιοδεία της έχουν επηρεάσει αρνητικά τη σχέση τους.

«Από την κυκλοφορία του άλμπουμ της, βρίσκονται σε τεντωμένο σχοινί», συνέχισε η πηγή. «Αυτό που δεν συνειδητοποίησαν και οι δύο είναι ότι αντιμετωπίζουν ξανά τα ίδια προβλήματα που αντιμετώπισαν την πρώτη φορά που χώρισαν. Ο χρόνος δεν έχει αλλάξει ποιοι είναι εσωτερικά»

Μια πηγή πρόσφατα είπε στο Us Weekly, σε άρθρο που δημοσιεύτηκε το Σάββατο, ότι ο Άφλεκ μετακόμισε από το σπίτι των 60 εκατομμυρίων δολαρίων στο Λος Άντζελες, το οποίο μοιραζόταν με τη Λόπεζ, «πριν από αρκετές εβδομάδες».

Επέμειναν ότι το ζευγάρι δεν κατευθύνεται προς διαζύγιο αυτή τη στιγμή.

newsbeast.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα