Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Παίρνουν εξιτήριο οι δύο Κρητικοί – Τα νεότερα για τον 34χρονο μετά το χειρουργείο

Καλά είναι τα νέα για τους τρεις Μαλιώτες που τραυματίστηκαν μετά τους πυροβολισμούς στο Γκάζι τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, οι δύο 28χρονοι παίρνουν εξιτήριο την Παρασκευή και θα επιστρέψουν στο Ηράκλειο.

Σε καλή κατάσταση εξακολουθεί, να είναι ο 34χρονος που πυροβόλησαν στο κεφάλι. Μετά την δεύτερη χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη, κατά την οποία οι γιατροί

του αφαίρεσαν την σφαίρα από το κεφάλι, η εξέλιξη της πορείας της υγείας του είναι ομαλή, με τους γιατρούς να είναι αισιόδοξοι.

Το ethnos.gr φέρνει την ίδια στιγμή στη δημοσιότητα και τη φωτογραφία του μολύβδινου βλήματος με ορειχάλκινο περίβλημα, μήκους 9 χιλιοστών, η οποία αφαιρέθηκε από το κρανίο του τραυματία Κρητικού.

Γκάζι: Η σφαίρα που τραυμάτισε τον αστυνομικό

Όπως ξεκαθαρίζουν οι ίδιες πηγές, «το βλήμα δεν είχε εξέλθει του κρανίου του ασθενούς, αλλά είχε παραμείνει κολλημένο στον εγκέφαλό του καθώς χτύπησε σε κόκκαλο, ενώ υπήρχε μόνο τραύμα εισόδου». Σημειώνεται ότι πρόκειται για μία πολύ σπάνια περίπτωση και μία περίπλοκη χειρουργική επέμβαση.

Η κατάσταση της υγείας του 34χρονου

Όσον αφορά στην κατάσταση της υγείας του ασθενούς, οι βλάβες που του προκάλεσε το τραύμα θα εκτιμηθούν άμεσα και ανάλογα με τις εξετάσεις θα αποφασιστούν τα επόμενα βήματα.

Σημειώνεται ότι ο ασθενής υποβάλλεται αυτή την ώρα σε αξονική τομογραφία, η οποία θα φανερώσει τις βλάβες. Εάν η ιατρική του εικόνα κριθεί ικανοποιητική οι γιατροί θα επιχειρήσουν να τον ξυπνήσουν, αλλιώς ο 34χρονος θα παραμείνει σε καταστολή.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πυροβολισμοί, Γκάζι, Παίρνουν, Κρητικοί –, 34χρονο,pyrovolismoi, gkazi, pairnoun, kritikoi –, 34chrono