Πολυτεχνείο Κρήτης: Με ευχές, αισιοδοξία και κέφι η απονομή διπλωμάτων Μηχανικού (φωτο – βίντεο)

Η Τελετή Απονομής Διπλωμάτων Μηχανικού του Πολυτεχνείου Κρήτης για την ανακήρυξη της επαναληπτικής εξεταστικής 2022-2023,πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων την Παρασκευή 3/11.

Η τελετή ξεκίνησε στις 10:30 το πρωί για 28 αποφοίτους της σχολής Μηχανικών Παραγωγής και 27 αποφοίτους της σχολής Διοίκησης και Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών.

Στην κατάμεστη από συγγενείς και φίλους των νέων πτυχιούχων αίθουσα αρχικά χαιρέτισε ο Πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης

Μιχαήλ Ζερβάκης, ενώ στην συνέχεια έγιναν οι απονομές επαίνων, υποτροφιών και βραβείων των δύο σχολών.

Επαίνων Αριστούχων ΑποφοίτωνΕπαίνων Πρώτων Εισαχθέντων ΦοιτητώνΕπαίνων Αριστούχων ΦοιτητώνΥποτροφιών «Θοδωρής Λοβέρδος»Βραβείου ΜΟΒΙΑΚΒραβείων ΑΝΕΚ Lines

Αμέσως μετά ακολούθησε η απονομή των διπλωμάτων στους 28 αποφοίτους της σχολής ΜΠΔ και στους 27 αποφοίτους της σχολής ΗΜΜΥ εν μέσω ξέφρενου ενθουσιασμού συγγενών και φίλων οι οποίοι μετέφεραν την γιορτή και στον αύλειο χώρο του Πνευματικού Κέντρου.

Η εκδήλωση συνεχίζεται στις 13:00 με την τελετή Απονομής Διπλωμάτων Μηχανικού του Πολυτεχνείου Κρήτης για τους αποφοίτους των Σχολών Μηχανικών Ορυκτών Πόρων, Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος και Αρχιτεκτόνων Μηχανικών.

Επίσης και σε αυτή την τελετή γίνεται απονομή επαίνων, υποτροφιών και βραβείων

Επαίνων Αριστούχων ΑποφοίτωνΕπαίνων Πρώτων Εισαχθέντων ΦοιτητώνΕπαίνων Αριστούχων ΦοιτητώνΒραβείου επίδοσης «Μανώλης Μαθιουδάκης»Βραβείων ΑΝΕΚ Lines
Keywords
Τυχαία Θέματα
Πολυτεχνείο Κρήτης, Μηχανικού,polytechneio kritis, michanikou