Παραλήρημα τουρκικών ΜΜΕ: Με τον πύραυλο Tayfun θα πλήξουμε την Κρήτη και την ηπειρωτική Ελλάδα

Κάποια ΜΜΕ απειλούν να πλήξουν Κρήτη και ηπειρωτική Ελλάδα με τον πύραυλο Tayfun και άλλα «ανακάλυψαν» ότι η Γερμανία αρνείται στην Άγκυρα μαχητικά Eurofighter λόγω των ελληνοτουρκικών.

Επίσης, όπως αναφέρει η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Millyet -στο πρωτοσέλιδό της μάλιστα- το σχέδιο της Τουρκίας είναι να παραλάβει τα 40 Eurofighter

πριν η χώρα μας πάρει τα αμερικανικά F-35, έτσι ώστε να «σταματήσει το σχέδιο της αεροπορικής υπεροχής της Ελλάδας με Rafale και F-35».

Και αυτό το χαρακτηρίζουν ως «ντρίπλα στο σχέδιο της Ελλάδας»! Μια ντρίπλα πάντως, που σύμφωνα με πηγές του τουρκικού Υπουργείου Άμυνας μάλλον θα είναι αποτυχημένη, καθώς σύμφωνα με το δίκτυο NTV, η ένταση στα ελληνοτουρκικά κάνει το Βερολίνο να λέει «όχι» στην Τουρκία για τα Eurofighter.

Στα τουρκικά κανάλια έκαναν ακόμα και… υπολογισμούς του τι θα χτυπήσουν στην ηπειρωτική Ελλάδα αν μεταφέρουν τον πύραυλο, Tayfun κοντά στην Σμύρνη και γίνει εκτόξευση από κει και αν θα χτυπήσουν την Κρήτη αν τον μεταφέρουν είτε στα Μούγλα, είτε στην Κύπρο, είτε στη Λιβύη!

Όπως έλεγαν μάλιστα οι Τούρκοι αναλυτές, αποκλειστικοί στόχοι των τουρκικών πυραύλων είναι η Ελλάδα (Κρήτη και Αθήνα) και η Συρία, καμία άλλη χώρα!

enikos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα