Πάει και ο Ανδρέας…
Νέο απόκτημα για την ΝΔ η ομάδα που έστησε τους Δημοκράτες και ο πρόεδρος της για χρόνια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υπουργός.
Καμία έκπληξη.
Οι πολιτικοί διαβάζουν τα γεγονότα και ρυθμίζουν τα πανιά τους σύμφωνα με τον άνεμο αν θέλουν να βρίσκονται σε πρωταγωνιστικούς ρόλους και όχι στην αφάνεια.
Γιατί στην Ελλάδα η αντιπολίτευση είναι στην απόλυτη αφάνεια εξ αιτίας της γενικής ανεπάρκειας της.
Στο ΠΑΣΟΚ
Για αυτό και ενώ η ΝΔ έχει δύσκολους κάβους τελικά τους ξεπερνά με την συνδρομή της αντιπολίτευσης που της κάνει ουσιαστικά πλάτες.
Απ’ την άλλη πάλι,ο κόσμος διαχρονικά στην Ελλάδα θέλει να κάνει την δουλειά του με τους πολιτικούς.
Θέλει να έχει ένα αποκούμπι για να ικανοποιήσει το μικρό ή μεγάλο ρουσφέτι του.
Γιατί δυστυχώς ο κόσμος δεν διεκδικεί για μεγάλα θέματα.
Δείτε το παράδειγμα του ΒΟΑΚ.
Πόσοι και ποιοι βγήκαν στους δρόμους της Κρήτης 40 χρόνια τώρα ;
Ποτέ και κανείς !
Αντίθετα πόσοι στοιβάζονται σε πολιτικά γραφεία για μεταθέσεις,μετατάξεις στρατιωτών,καμιά σύμβαση εργασίας,κάνα κάδο απορριμμάτων σε καμία γειτονιά κοκ
Σωστά ;
Σου λέει λοιπόν σήμερα ο μέσος ψηφοφόρος.
Οι πρώην σύντροφοι μου που κάναμε αγώνες και τους αφισοκολητές στην Πασοκάρα είναι σήμερα (κάποτε πρωτοκλασάτοι του ΠΑΣΟΚ) Υπουργοί της ΝΔ, Περιφερειάρχες της ΝΔ, Δήμαρχοι της ΝΔ,ακόμα και αντιδήμαρχοι κλπ.
Άρα που πάω να κάνω την δουλειά μου ;
Στους συντρόφους μου,δηλαδή στην ΝΔ του Μητσοτάκη !
Στον σύντροφο Χρυσοχοΐδη,στου Πιερρακάκη,στην Μενδόνη,στου Γεραπετρίτη,στου Αρναουτάκη.
Τι ΠΑΣΟΚ τώρα,τι ψάχνεις τι γυρεύεις…
Να λοιπόν γιατί δεν πάνε και ούτε και θα πάνε και ποτέ σε αυτό το ΠΑΣΟΚ του Ανδρουλάκη.
Είναι παραδεκτό ότι όσο είσαι εκτός εξουσίας τόσο περισσότερο αδυνατείς να εξυπηρετήσεις τους ψηφοφόρους,και τόσο αυτοί νοιώθουν σιγουριά στα πρόσωπα που φορούν κουστούμι εξουσίας.
Εδώ τοπικά στο Ηράκλειο, μέχρι και ο απόλυτα εκλεκτός του ΠΑΣΟΚ και του Νίκου Ανδρουλάκη,πρώην γραμματέας, Λάμπρος Αντωνόπουλος,ουσιαστικά στήριξε υπόγεια τον εκλεκτό της ΝΔ στο επιμελητήριο,και τοποθετήθηκε σε θέση που ο πρασινο-γαλάζιος Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης τον τοποθέτησε.
Γιατί η ΝΔ στήριξε Αρναουτάκη στην περιφέρεια Κρήτης και είναι όλοι χαρούμενοι και βολεμένοι μέσα σε ένα αχταρμά που όλοι κάνουν τις “δουλειές” τους μέχρι να χτυπήσει η Ευρωπαία εισαγγελέας τις πόρτες και βγουν στην επιφάνεια τα σκάνδαλα όπως του ΟΠΕΚΕΠΕ.
Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει να προτείνει εν τω μεταξύ κάτι σούπερ επαναστατικό στην οικονομία που ενδιαφέρει τον κόσμο όσο τίποτα άλλο για να ταράξει τα “νερά”
Ακόμα και στο θέμα της Παλαιστίνης είναι ότι να ναι.
Ο πράσινος δήμαρχος Δούκας, λέει μπούρδες και προκαλεί εκνευρισμό και ο πρόεδρος συναντάται με Παλαιστίνιους στην Βουλή ολότελα, νομίζοντας ότι η Χαμάς είναι η συνέχεια του Αραφάτ που έπαιζε μπάλα με τον Ανδρέα, όταν η ίδια η κόρη του Γιάσερ, ζει μόνιμα στην Γαλλία ούσα πάμπλουτη και ούτε για αστείο δεν θέλει να ακούει για Παλαιστίνιους και Γάζες.
Φήμες λένε ότι δεν μιλά καν την μητρική της γλώσσα.
Τόσο άκυρο το ΠΑΣΟΚ ακόμα και σε αυτό,όπως σε τόσα πολλά όπου οι βουλευτές του εμφανίζονται αδιάβαστοι,άνευροι, και πολλές φορές ασυνεννοητοι ως και αστείοι όπως ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παππάς που προχτές καλούσε τους Πασοκους να ακούσουν τον Ανδρουλάκη για να μάθουν το πρόγραμμα λέει του…ΣΥΡΙΖΑ !
Τέτοια ανοησία και δυστοκία.
Άκουσα τον Νίκο με προσοχή προχτές στην Θεσσαλονίκη.
Το λέω τώρα και χρόνια.
Αν δεν αλλάξει τους λογογράφους και επικοινωνιολόγους του, και αν δεν απευθυνθεί σε επαγγελματίες σοβαρούς της αγοράς θα παραμείνει νερόβραστος,άχρωμος, άγευστος,ανούσιος που δεν θα έλκει ούτε τους λίγους ψηφοφόρους του σε λίγο (δεν είναι τυχαίο ότι ενώ το ΠΑΣΟΚ λαμβάνει 12,5% στις δημοσκοπήσεις ο ίδιος είναι μεταξύ 7-9% στο ίδιο του το κόμμα)
Άρα για να ξεπεραστεί αυτό χρειάζονται τουλάχιστον δύο βασικά πράγματα.
Νέοι και σοβαροί άνθρωποι (αλλά δεν τους βλέπω) που δεν θα μυρίζουν μούχλα όταν βγαίνουν στα κανάλια (το βλέπουμε με όλους ανεξαιρέτως) και σοβαρή προσέγγιση σε επίπεδο πολιτικού λόγου και αρχών, διότι τα “κύριε Μητσοτάκη” και “βρώμικη δεξιά” κλπ κλπ κλπ έχουν σκοροφαγωθεί από την δεκαετία του ’80 και αποδεδειγμένα δεν έχουν καμία απήχηση πλέον ούτε στο δικό τους ακροατήριο.
Ο κόσμος αλλάζει και ζητά να κάνει τις δουλειές του όχι βέβαια με γόνους παλιών πολιτικών που βλέπω να εμφανίζονται παντελώς άγνωστοι,αλλά με γνωστό επίθετο στα κανάλια,οι οποίοι όμως δεν λένε τίποτα.
Το φαινόμενο της οικογενειοκρατίας τείνει να γίνει μάστιγα από τα πράσινα τζάκια,όταν ο ίδιος ο Πρωθυπουργός έχει αφήσει χωρίς χαρτοφυλάκιο την ίδια του την αδερφή Ντόρα Μπακογιάννη,από το 2019 ως σήμερα ενώ έδιωξε όταν χρειάστηκε τον ανηψιό του απ’ το Μαξίμου.
Αν ο Νίκος συνεχίσει αυτό το βιολί στο τέλος το μόνο που θα καταφέρει στο καλό σενάριο είναι να τον βάλουν να συγκυβερνήσει με την “κακιά δεξιά” όπως την λέει, με αντάλλαγμα τρια τέσσερα υφυπουργεία και καμιά θέση Γενικού γραμματέα,ή ίσως και κάνα γραφείο στα υπόγεια του Μαξίμου για κανένα συνεργάτη του.
Αν αυτό είναι το ζητούμενο για το ΠΑΣΟΚ… πάω πάσο.
Στο κακό σενάριο…θα κουνήσει μαντήλι και θα καταγράφει ως ο αρχηγός των χαμένων ευκαιριών.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Ειδήσεις
- Σεισμός τώρα στην Κεφαλονιά - Οι πρώτες πληροφορίες
- Γιατί το 53% των γονέων δεν κάνει αυτό το εμβόλιο στα κορίτσια – Τι έδειξε ελληνική μελέτη
- Η συγγνώμη του Σενγκούν στους Έλληνες!
- Κατερίνα Καινούργιου: Σκέφτεται να κινηθεί νομικά μετά τα κακεντρεχή σχόλια
- Συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ υπό τον πρωθυπουργό
- Μίλτος Τεντόγλου: Πού θα δείτε τον τελικό του Έλληνα πρωταθλητή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβο
- Ακρίβεια; Ποια ακρίβεια;
- Μαρουσάκης: Αλλάζει το σκηνικό για δυο ημέρες - Έρχονται μελτέμια και πτώση της θερμοκρασίας
- Μάνος Λοΐζος – 17 Σεπτεμβρίου 1982
- Eurovision 2026: Η Ισπανία δεν θα μεταδώσει τον διαγωνισμό αν συμμετάσχει το Ισραήλ – Η UER αποφασίζει τον Δεκέμβριο
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις FlashNews
- Γιατί το 53% των γονέων δεν κάνει αυτό το εμβόλιο στα κορίτσια – Τι έδειξε ελληνική μελέτη
- Κοκαΐνη βρέθηκε σε προαύλιο δημοτικού σχολείου στη Ρόδο
- Πάει και ο Ανδρέας…
- Με ρεκόρ πλειστηριασμών ξενοδοχείων τελειώνει ο Σεπτέμβριος- «Στο σφυρί» ένα και στην Κρήτη
- Από νωρίς μύριζε «μπαρούτι» – Επεισόδια στην Αγυιά μεταξύ μεταναστών – Έπεσαν ο ένας πάνω στον άλλο για το φαγητό – Ξήλωσαν πράγματα
- Οι Ισραηλινοί προελαύνουν στην πόλη της Γάζας ενώ οι κάτοικοί της αποχωρούν με «καραβάνια απελπισίας» – Δείτε βίντεο
- Κραυγή αγωνίας από τους φοιτητές των εστίων του ΕΛΜΕΠΑ: “Ζητούν ως εγγυήση εκβιαστικά 120 ευρώ για την στέγαση μας”
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (17/9)
- Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος προειδοποιεί για την άνοδο του εθνικισμού και καλεί σε διάλογο
- Ο καιρός στην Κρήτη την Τετάρτη 17 Σεπτέμβρη
- Τελευταία Νέα FlashNews
- Πάει και ο Ανδρέας…
- Λασίθι: Τελευταίο μπάνιο για έναν 70χρονο στην Σητεία
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (17/9)
- Κραυγή αγωνίας από τους φοιτητές των εστίων του ΕΛΜΕΠΑ: “Ζητούν ως εγγυήση εκβιαστικά 120 ευρώ για την στέγαση μας”
- Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος προειδοποιεί για την άνοδο του εθνικισμού και καλεί σε διάλογο
- Βρετανία: Ακτιβιστές προέβαλαν φωτογραφίες του Τραμπ με τον Επσταϊν στο Κάστρο του Γουίνδσορ
- Σε «συναγερμό» οι Ένοπλες Δυνάμεις λόγω του Πίρι Ρέις – Άσκηση ετοιμότητας από τον Έβρο έως την Μεγίστη
- Κοκαΐνη βρέθηκε σε προαύλιο δημοτικού σχολείου στη Ρόδο
- Εκδήλωση υγείας, ενέργειας και παράδοσης στον Αζωγυρέ
- Βanana bread με κομμάτια σοκολάτας στο φλιτζάνι: Ψήνεται στον φούρνο μικροκυμάτων
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Ειδήσεις
- Πώς έκλεψαν έργο του Μπάνκσι αξίας 270.000 λιρών σε μόλις 36 δευτερόλεπτα
- Λοβέρδος: Στηρίζω τη σταθερότητα μέσω της ΝΔ - Ο Ανδρουλάκης δεν αποτελεί εναλλακτική (video)
- Η ώρα του Μίλτου Τεντόγλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου!
- Τετρακόσιες ημέρες απομένουν για τη σωτηρία των ΗΠΑ
- Μαριάννα Τουμασάτου για τις δυσκολίες του πατέρα της: «Η αδερφή της γιαγιάς μου είχε παντρευτεί έναν εγκληματία»
- Παγκράτι: Ξυλοδαρμός 15χρονου από ομάδα ανηλίκων στην πλατεία Μεσολογγίου – Αναζητούνται οι δράστες
- ΚΥΣΕΑ: Πρόσω ολοταχώς για την 4η Belhara F-600 «Θεμπιστοκλής» και 2 ιταλικές φρεγάτες
- Αποτροπιασμός στην Πέλλα: Ηλικιωμένος κακοποίησε γάτα μέχρι θανάτου
- Στη Σητεία ο Δημήτρης Παπαδημούλης πάτησε σταφύλια -Η ανάρτηση από το πατητήρι [εικόνα]
- Λοβέρδος: Επέλεξα τη ΝΔ για τη σταθερότητα – Ο Ανδρουλάκης δεν πείθει ως εναλλακτική [vid]



